EXCLUSIVA A 'HOLA'

Raquel Perera trenca el silenci dos mesos després del divorci amb Alejandro Sanz

L'ex del cantant madrileny afirma que «la seva història d'amor no mereixia un final amb jutges»

zentauroepp26775318 spanish singer alejandro sanz and wife raquel perera present201014161353

zentauroepp26775318 spanish singer alejandro sanz and wife raquel perera present201014161353 / ALEJANDRO SANZ PRESENTA A SU HIJA ALMA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot just dos mesos després de fer-se efectiu el divorci entre Alejandro Sanz i Raquel Perera, l’exdona del cantant ha trencat el silenci en una entrevista en exclusiva amb la revista ‘Hola’.

Raquel Perera, que és la protagonista de la portada, confessa que «necessitava tancar una etapa abans d’obrir-ne una de nova... I tancar-la en pau, amb la consciència tranquil·la», i assegura que la destral de guerra amb el seu ex està totalment enterrada.

Raquel també reflexiona sobre el difícil procés de divorci. «Crec que la nostra història d’amor no es mereixia un final amb jutges. I sobre la seva relació amb Alejandro en aquests últims anys la madrilenya és contundent: «He plorat i he cridat a soles per treure tota aquesta còlera que em posseïa... He volgut odiar-lo, tot i que el cert és que no ho aconseguia».

Tot i que del que sí que està orgullosa és de la família que ha format amb el cantant. En les seves declaracions, Perera treu el positiu de la seva relació i fa patent l’amor i l’orgull pels seus fills i la família que han format. «La família que hem construït ha superat els meus somnis i expectatives. Els meus fills estan fets de molt amor», assegura.

Un llarg procés de divorci 

Era a principis de setembre quan la parella confirmava que havien aconseguit un acord de divorci «totalment satisfactori», després de més de cinc mesos de litigi i diverses demandes creuades de divorci.

Dies després. es donaven a conèixer els acords del divorci en els quals s’establien acord de custòdia i manutenció per als seus dos fills, Dylan, de nou anys, i Alma, de sis. També s’establia una indemnització d’un milió d’euros per a Perera, a abonar en tres terminis, i 10.000 euros mensuals, 5.000 per cadascun dels dos fills en comú.

Notícies relacionades

 Una import que s’anirà rebaixant amb el temps fins als 6.000 euros a partir del 2023. De la mateixa manera, es va establir que Raquel Perera i els seus fills fixin la seva residència habitual a Madrid, perquè els nens puguin ser a prop del seu pare, en una vivenda situada en la mateixa exclusiva urbanització de Pozuelo de Alarcón en la qual Sanz té la casa, i el lloguer de la qual, prop de 6.000 euros, assumeix en la seva totalitat l’artista madrileny.

Sanz (51 anys) i Perera (45 anys)  es van casar el 2012 a la finca del cantant de Jarandilla de la Vera (Càceres), després de cinc anys de relació i quan ja havia nascut el seu fill Dylan. Durant 10 anys, Perera va ser l’assistent personal i la gerent d’algunes de les empreses de l’artista madrileny.