NOVA OCUPACIÓ

Kiko Rivera serà comentarista de futbol a Canal Sur Radio

El fitxatge del fill d'Isabel Pantoja provoca les queixes d'Endavant Andalusia

lmmarco55081185 22 06 2020 kiko rivera se reinventa y debuta comentando los 200924191815

lmmarco55081185 22 06 2020 kiko rivera se reinventa y debuta comentando los 200924191815 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diputat i portaveu d’Endavant Andalusia a la Comissió de Control de la RTVA, Nacho Molina, ha exigit aquest dijous al Govern andalús que expliqui «immediatament» als andalusos «quins han sigut els criteris utilitzats per l’ens públic per fitxar dins la seva programació esportiva radiofònica una persona sense coneixements del món esportiu com Kiko Rivera».

En una nota de premsa, el diputat de la confluència ha recordat que a la comunitat «hi ha centenars de professionals que fan informació esportiva, estudiants de periodisme i milers d’esportistes que coneixen la matèria en qüestió», per la qual cosa ha criticat que la RTVA incorpori una persona «que no té coneixements per fer informació en un mitjà públic».

 

Així mateix, Molina ha apressat el Govern andalús a revelar el sou que cobrarà el fill d’Isabel Pantoja per la seva participació en el programa ‘La gran jugada’ de Canal Sur Radio per comentar els partits del Sevilla FC durant aquesta temporada 2020-2021, començant per la final d’aquest dijous.

Molts despropòsits

En aquesta línia, el dirigent d’Endavant s’ha mostrat molt crític amb la contractació d’una persona «que no està preparada i no sap fer la feina per la qual l’han contractat».

«Es tracta d’un dels molts despropòsits que veiem a la RTVA últimament», ha afirmat el diputat sevillà, que ha reivindicat el dret dels andalusos a ser informats per professionals i no per qualsevol personatge del carrer sense formació, per molt popular que sigui».

Dificultats econòmiques

Notícies relacionades

No és cap secret que Kiko Rivera ha passat per dificultats econòmiques en els últims mesos. I és que, a causa de la seva feinal com a ‘dj’, el fill d’Isabel Pantoja va deixar de fer bolos des que va començar la pandèmia. Desesperat per la falta d’ingressos, sol·licitava l’ajuda pública de l’Estat i no s’avergonyia de confessar, a través de les xarxes socials, que la seva família estava subsistint gràcies a l’ajuda de 600 euros del Govern i a la feina de la seva dona, Irene Rosales.

«En els temps que estem vivint cal reinventar-se i nosaltres ho tornem a fer. ¡Avui debuto a @canalsurradiotv de la mà dels meus companys de #lagranjugada comentant els partits del meu @sevillafc durant tota la temporada! I que millor manera de fer-ho que vivint una altra final. ¡Així que busquem aquesta estrena i aquesta final!», ha escrit a les seves xarxes socials abans de debutar.

Temes:

Kiko Rivera