TRES ANYS DE MATRIMONI

Cardi B demana el divorci del raper Ofset

Els dos cantants es van casar en secret el 2017 i són pares de Kulture Kiari, una nena de 2 anys

54947346 60

54947346 60 / VALERIE MACON (AFP)

1
Es llegeix en minuts
AFP

La rapera novaiorquesa Cardi B ha demanat el divorci d’Ofset davant una cort d’Atlanta, Geòrgia (sud), després de gairebé tres anys de matrimoni, segons han informat mitjans nord-americans.

Els dos cantants, que es van casar secretament el 2017 i són pares de Kulture Kiari, una nena de dos anys, s’han de presentar al tribunal el 4 de novembre, segons documents judicials citats per la premsa local.

La parella ja està separada, el casament «està irremeiablement trencat» i «no hi ha perspectives d’una reconciliació», indica la solucitud de l’autora de ‘WAP’, de 27 anys, segons documents citats per la revista ‘People’.

La rapera del Bronx, el nom de naixement del qual és Belcalis Almanzar, va demanar a la cort la custòdia principal i legal de la seva filla, segons el lloc especialitzat en celebritats ‘TMZ’.

També vol que Ofset –el seu nom veritable és Kiari Kendrell Cephu–, de 28 anys, integrant de la banda de hip-hop i trap Migos, pagui una pensió alimentària i les seves despeses legals, afegeix.

Un passat d’infidelitats

Cardi B ha parlat en el passat d’infidelitats comeses per Ofset que van portar a una separació el 2018, tot i que després van tornar a ajuntar-se una altra vegada.

«Quan el meu marit i jo vam tenir problemes, ja saps, em va enganyar i tot això, vaig decidir quedar-me amb ell i treballar al costat d’ell, i molta gent estava tan furiosa amb mi, moltes dones es van sentir decebudes amb mi», va explicar l’artista a ‘Vogue’ en un article el desembre del 2019 que mostrava la rapera i la seva filla a la portada.

Notícies relacionades

«Però és la merda de la vida real», afirmava, a més de concloure que no volia que les xarxes socials la influïssin en la seva relació.

Per la seva banda, Ofset té tres fills més de relacions anteriors.