PRESSIÓ MEDIÀTICA

Paloma Cuevas es planteja començar una nova vida a l'estranger

L'ex d'Enrique Ponce vol allunyar les seves filles Paloma i Bianca de la pressió mediàtica

Paloma Cuevas i Enrique Ponce.

Paloma Cuevas i Enrique Ponce. / reuters / Jim young

1
Es llegeix en minuts

Paloma Cuevas no pot suportar més la pressió. Després de la seva separació d’Enrique Ponce  i que aquesta es fes pública, no hi ha dia en què els mitjans de comunicació no parlin del tema. A més, l’apassionat festeig del torero amb Ana Soria, de 22 anys, s’ha convertit en el tema de l’estiu (i va camí de convertir-se en el de la tardor). L’empresària està molt preocupada per com està afectant tot aquest enrenou mediàtic les seves filles Paloma i Bianca i, pel que sembla, estaria meditant prendre una dràstica decisió.

I és que segons publica avui la revista ‘Hola’, Paloma estaria valorant la possibilitat que les seves filles realitzin el curs escolar a l’estranger, allunyades de tot aquest soroll mediàtic. Encara no té decidida cap destinació, però sí que té clar que serà fora d’Espanya, on ningú els parli de la separació dels seus pares ni l’idil·li del seu progenitor amb una jove estudiant.

Decisió acordada

Notícies relacionades

De moment, i segons informa la publicació, la ‘socialité’ ha deixat la finca La Cetrina, a Jaén, i es troba de nou a Madrid amb les seves filles. Paloma i Bianca ja han començat el curs a l’escola a la qual assisteixen des que eren petites i el seu nou inici a l’estranger no es produiria fins l’any vinent.

Enrique Ponce, amb qui Paloma manté una bona relació, estaria d’acord amb aquesta dràstica decisió. I és que, abans que res, són uns parassos i no busquen res més que protegir les seves dues filles de la pressió mediàtica a què, a causa de la recent separació i l’idil·li del torero amb Ana Soria, estan sotmesos actualment.