A 'LA HORA DE LA 1'

La viuda del marquès de Griñón debutarà com a comentarista a TVE

La malaguenya Esther Doña comença donant la seva primera entrevista televisiva des que va morir el seu marit per coronavirus

zentauroepp43065578 barcelona  spain   april 24   esther dona  l  and carlos fal200901164837

zentauroepp43065578 barcelona spain april 24 esther dona l and carlos fal200901164837 / Robert Marquardt

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Novetats per a Esther Doña, la viuda del marquès de Griñón, acostumada a mesurar els seus silencis i a reservar-los per a la revista ‘Hola!’ ara sortirà als matins de TVE com a cronista del cor. Després de la mort del seu marit l’empresari Carlos Falcó a causa del coronavirus, l’abril passat, és el nou fitxatge de la cadena pública, on, per cert, també col·labora amb les seves habilitats culinàries Tamara Falcó, filla del seu difunt marit. Esther Doña serà col·laboradora habitual de ‘La hora de la 1’, el nou programa matinal que ve a omplir l’espai deixat per ‘Los desayunos’ després de la seva retirada.

Esther, malaguenya de 43 anys, debutarà el pròxim 7 de setembre i sense estar-se de res: amb una entrevista, la primera a la televisió des de la mort del marquès. El programa estarà conduït per Mónica López, amb Cristina Fernández al capdavant de la secció de crònica social, qui serà l’encarregada de l’entrevista a la nova col·laboradora. La mateixa Cristina donava la notícia a ‘La mañana de la 1’. «S’estrena en aquest mateix plató per donar-nos l’entrevista més esperada. Ja veuran com els conquistarà igual que ho ha fet amb nosaltres».

Esther Doña es va casar en un casament íntim amb Carlos Falcó després de diversos anys de relació el 2017. Van estar junts fins que el coronavirus va acabar amb la vida del marquès de Griñón, pare de Tamara Falcó, que va heretar el marquesat. Així, Esther Doña es va quedar com a marquesa viuda de Griñón. Com recordava la revista ‘Hola!’, les primeres declaracions d’Esther Doña després d’enviduar les va concedir a aquesta publicació: «Estava ple de plans i de somnis... Ens crèiem els dos que era immortal. El dol està sent especialment dur. Vaig veure el meu marit sortir bé de casa i ja no he tornat a veure’l més», confessava, en plena quarantena, sobre el dur moment que travessava.

Notícies relacionades

Després del confinament, va arribar una època de canvis per a Doña que, després de superar el coronavirus, va abandonar el palau d’El Rincón a Madrid, on residia, per voluntat pròpia, sense realitzar cap tipus de negociació ni d’arribar a cap acord amb els fills de Carlos Falcó. Es va instal·lar en un pis a la localitat de Majadahonda amb la seva mascota, un bichón maltès anomenat Chloé que el marquès li va regalar. De moment es desconeix com ha sigut el repartiment dels béns del marquès de Griñón entre els seus cinc fills (Xandra, Manuel, Tamara, Duarte i Aldara), però, tal com avançava ‘Hola!’, la família ha decidit desprendre’s del palau i està a la venda.

La fins ara responsable de la informació meteorològica a la cadena pública, Mónica López serà l’encarregada de presentar ‘La hora de la 1’, aquest nou magazín de cinc hores en directe des del plató número 1 de Prado del Rey que modifica la graella matinal de La 1 de forma radical. Per a Fernando López Puig, director de continguts, canals i producció, «aquesta és la proposta més potent que tenim per a aquesta tardor. Hem tret envans per fer un matí més diàfan», va explicar en la presentació del nou espai.