PARELLA SORPRESA

La nòvia de Brad Pitt està casada i manté una relació oberta

La jove model alemanya, de 27 anys, també té un fill amb l'empresari Roland Mary, de 68 anys

zentauroepp54660260 combo brad pitt nicole poturalski200831123117

zentauroepp54660260 combo brad pitt nicole poturalski200831123117

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Unes imatges de Brad Pitt amb gorra amb una jove acompanyant a l’aeroport privat de París-Le Bourget van posar el món en alerta. L’actor que no acaba de desencallar el seu divorci amb Angelina Jolie per assumptes relacionats amb la custòdia dels seus sis fills acompanyat d’una model alemanya anomenada Nicole Porturalski, de 27 anys. La parella feia cap al Château Miraval, la propietat que Pitt té a la Provença francesa, on el famós exmatrimoni es va casar el 2014, una finca envoltada de vinyes.

Des d’aquell moment, tot el relacionat amb Porturalski va començar a ser analitzat pels mitjans, començant per les seves xarxes. A Instagram (on ja acumula 179.000 seguidors), a la seva última fotografia, penjada fa uns dies, apareixen dues raquetes de tennis en una piscina. I molts aposten que una raqueta podria ser d’ella i l’altra de l’actor.

Tampoc ha passat per alt un detall important. La model germànica no és soltera i hauria conegut l’actor al restaurant del seu marit, l’empresari Roland Mary, de 68 anys. D’acord amb el diari britànic ‘Daily Mail’, la parella s’havia conegut l’any passat, durant la promoció d’‘Érase una vez en... Hollywood’, en un restaurant de Berlín anomenat Borchardt. 

Notícies relacionades

Segons l’esmentat diari, Poturalski i Mary es van conèixer el 2009 i van contraure matrimoni el 2012. No obstant, mantindrien una relació oberta, a causa que l’empresari –després d’haver estat quatre vegades casat– no està interessat en l’exclusivitat. «Ronald és una persona molt filosòfica. S’ha casat moltes vegades i té cinc nens. No està interessat en la negativitat o en la gelosia», assegura el ‘Daily Mail’ citant una font pròxima. Així mateix, s’ha confirmat que el matrimoni té un fill, Emil, de 7 anys.

Segons el tabloide, Pitt i Poturalski «van connectar» immediatament al conèixer-se l’any passat i  va ser ella que li va deixar el seu telèfon a l’actor de ‘Maleïts malparits’, a més de dir-li quan es trobava a Los Angeles per feina. Al novembre se’ls va veure junts en un concert del raper Kanye West, el marit de Kim Kardashiam. De moment no hi ha res oficial i el representant de Pitt manté un rigorós silenci. Poturalski, per cert, és portada de l’edició de setembre de l’edició alemanya de la revista ‘Elle’.  «No podria estar més orgullosa i agraïda d’aquesta oportunitat», va escriure el 5 d’agost a les seves xarxes.

Temes:

Brad Pitt