VACANCES FAMILIARS

Shakira i Piqué, a les Maldives amb els seus fills

La cantant ha pujat un vídeo en què juguen amb un cranc a la platja

zentauroepp54674596 24 11 2019 shakira y piqu  est n disfrutando de unos d as de200828132212

zentauroepp54674596 24 11 2019 shakira y piqu est n disfrutando de unos d as de200828132212 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Amb la incertesa de com quedarà el vestidor del Barça abans de l’inici de la nova temporada després dels últims esdeveniments, Gerard Piqué ha posat molta terra entremig i es troba disfrutant amb Shakira i els seus fills Milan, de 7 anys, i Sasha, de 5, d’uns dies de vacances en família a les illes Maldives.

La cantant colombiana i el futbolista, amb els seus fills, estan allotjats en un espectacular ‘resort’ de luxe, el Warldorf Astoria, recarregant piles. Es tracta d’un complex de luxe amb cabanes entre palmeres, algunes, directament aixecades sobre el mar. Poc donats a compartir moments de la seva intimitat a les xarxes socials, han fet una excepció per mostrar una escena a la platja, jugant amb un petit cranc que ronda per la sorra. La cantant escriu al costat del vídeo: «La meva família sembla que mai hagi vist un cranc. Em sembla que els hauré de portar a la platja més sovint». Molt més seriosa, la cantant ha penjat també una altra fotografia en la qual demana ajuda per a Beirut després de la recent explosió, que ha destrossat una part de la capital del Líban.

Notícies relacionades

En una altra imatge, Piqué ofereix una foto d’esquena de la família mirant el mar blau turquesa. Al costat de la imatge, ha escrit: «Family time».

 

Temes:

Shakira