26 d’oct 2020

Anar al contingut

'TOP' ATEMPORAL

Eugenia Silva, madura esplendor

La model agita les xarxes socials amb un sensual posat en biquini

EL PERIÓDICO

Eugenia Silva, madura esplendor

Amb la seva bellesa clàssica i el seu tarannà elegant, Eugenia Silva continua sent, als seus 44 anys, una de les models més demanades tant a Espanya com a l’estranger. Amb una genètica espectacular, pot presumir de ser, amb Nieves Álvarez, Judit Mascó i Vanesa Lorenzo, una de les supermodels espanyoles, igual com als Estats Units ho continuen sent, malgrat la seva maduresa, Naomi Campbell, Linda Evangelista i Elle McPherson.

Eugenia, allunyada de la passarel·la –només desfila en ocasions comptades i molt especials– segueix protagonitzat nombroses campanyes publicitàries, que demostren per què és una de les ‘tops’ més cotitzades. Actualment, la model es troba de vacances a Marbella amb la seva parella, Alfonso de Borbón, i els seus dos fills, Alfonso i Jerónimo.

  
 
  

 African print ��

 

Una publicació compartida d’Eugenia Silva   (@eusilva) el 

 

Precisament, des de la Costa del Sol és des d’on Eugenia ha compartit una de les seves últimes fotografies a Instagram. En la imatge, sense proposar-s’ho –o potser sí– l’empresària puja la temperatura amb un petit biquini blanc i una camisa que, oberta, deixa veure el seu tonificat abdomen, on s'entreveuen fins i tot abdominals. Unes interminables i tornejades cames i un somriure entremaliat fan totes les altres coses. La imatge que ha agitat les xarxes socials porta camí de convertir-se en un dels posats de l’estiu.

 

Temes: Moda