'TOP' ATEMPORAL

Eugenia Silva, madura esplendor

La model agita les xarxes socials amb un sensual posat en biquini

zentauroepp54664157 eugenia silva200827190116

zentauroepp54664157 eugenia silva200827190116

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Amb la seva bellesa clàssica i el seu tarannà elegant, Eugenia Silva continua sent, als seus 44 anys, una de les models més demanades tant a Espanya com a l’estranger. Amb una genètica espectacular, pot presumir de ser, amb Nieves Álvarez, Judit Mascó i Vanesa Lorenzo, una de les supermodels espanyoles, igual com als Estats Units ho continuen sent, malgrat la seva maduresa, Naomi Campbell, Linda Evangelista i Elle McPherson.

Eugenia, allunyada de la passarel·la –només desfila en ocasions comptades i molt especials– segueix protagonitzat nombroses campanyes publicitàries, que demostren per què és una de les ‘tops’ més cotitzades. Actualment, la model es troba de vacances a Marbella amb la seva parella, Alfonso de Borbón, i els seus dos fills, Alfonso i Jerónimo.

 

Notícies relacionades

Precisament, des de la Costa del Sol és des d’on Eugenia ha compartit una de les seves últimes fotografies a Instagram. En la imatge, sense proposar-s’ho –o potser sí– l’empresària puja la temperatura amb un petit biquini blanc i una camisa que, oberta, deixa veure el seu tonificat abdomen, on s'entreveuen fins i tot abdominals. Unes interminables i tornejades cames i un somriure entremaliat fan totes les altres coses. La imatge que ha agitat les xarxes socials porta camí de convertir-se en un dels posats de l’estiu.

 

Temes:

Moda