BATALLA LEGAL

L'exdona d'Elton John va intentar suïcidar-se durant la seva lluna de mel

Renate Blauel ha demandat el cantant per vulnerar el seu acord de privacitat

zentauroepp54647871 elton john and renate blauel  s wedding  february 14 1984   200826130140

zentauroepp54647871 elton john and renate blauel s wedding february 14 1984 200826130140

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Al seu llibre de memòries, ‘Me’, Elton John s’obria per complet per explicar amb tot luxe de detalls i dates la que ha sigut la seva agitada vida fins ara. Però ni ho va explicar tot ni va respectar un acord firmat amb una persona que va passar i va sortir de la seva vida, però amb una aliança a la mà. Ara s’ha sabut que Renate Blauel, l’enginyera de so que va estar casada amb el cantant britànic entre el 1984 i el 1988 i que el va demandar el juny per vulnerar el seu acord de privacitat, va intentar suïcidar-se durant la seva lluna de mel a Saint Tropez prenent una sobredosi de Valium. Va ser després que el seu famós marit li digués que la seva relació «no estava funcionant» i que «volia que marxés».

En la documentació de la demanda que ha interposat contra el cantant als tribunals britànics, Renate Blauel explica que va ingressar en un hospital per ser sotmesa a un rentat d’estómac i que Elton John no la va visitar. La va enviar portar directament des de l’hospital a l’aeroport amb les seves maletes.

Blauel, de 67 anys, va decidir demandar, per tres milions de lliures, uns 3,3 milions d’euros al cantant, de 73 anys, a l’entendre que el retrat que fa d’ella al seu llibre de memòries i a la pel·lícula biogràfica ‘Rocketman’, estrenada l’any passat, havia atret cap a ella l’atenció del públic i havia violat l’acord de divorci en el qual John s’havia compromès a respectar la seva privacitat.

Notícies relacionades

Segons sosté Renate Blauel en la seva demanda, coincidint amb l’estrena de ‘Rocketman’ la premsa la va localitzar al petit poble del Regne Unit en el qual feia anys que vivia amb una nova identitat, per evitar que se l’associés al seu exmarit. Això li va produir una «gran ansietat» i una recaiguda en els problemes mentals que va patir durant el seu matrimoni i després del seu divorci, i per això va haver de gastar milers de lliures en teràpia i nous tractaments psicològics.

Per la seva part, l’advocada de sir Elton John defensa que el cantant sempre ha respectat la intimitat de la seva exdona, mentre troba «desconcertant» que, per defensar la seva privacitat, Blauel hagi triat donar a conèixer al públic cada un dels passos que està seguint en la demanda contra el seu exmarit. «Això només demostra que la veritable intenció d’aquesta demanda és treure-li a Elton una gran quantitat de diners i tacar la seva reputació amb falsedats».

Temes:

Elton John