PARAULES DE FORTALESA

Ana Obregón comparteix l'última nota que va escriure el seu fill

«Fa un mes vaig trobar al teu mòbil l'últim post que vas escriure. No vas tenir temps d'acabar-lo ni de pujar-lo», ha escrit la presentadora

Antonia Dell'Atte afirma que el seu fill Clemente no va ser convidat al funeral d'Álex Lecquio

zentauroepp45071936 gente  alex  lequio  y  ana obregon  foto  instagram200801173835

zentauroepp45071936 gente alex lequio y ana obregon foto instagram200801173835

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Obregón està refugiada a Mallorca amb la seva família perquè no pot suportar la dura realitat de la seva vida. El 13 de maig va morir el seu fill als 27 anys, i des d’aleshores res ha sigut igual. De tant en tant, l’actriu comparteix fotos i reflexions de l’Álex a les xarxes socials. Aquest dissabte, ha publicat l’últim escrit que va deixar el seu fill abans de morir.

«Fa un mes vaig trobar al teu mòbil l’últim post que vas escriure. No vas tenir temps d’acabar-lo ni de pujar-lo. He dubtat molt si fer-ho, però és que tu ho volies fer. Avui el comparteixo amb tots vosaltres de part de l’Aless des del cor mutilat d’una mare», recull Europa Press.

«El problema més gran de l’ésser humà –i el meu fins que em van dir que tenia càncer– és la manera d’entendre la felicitat, de ser feliç. M’he passat 27 anys de la meva vida intentant ser el millor estudiant, graduar-me a la millor universitat, muntar empreses i sentir-me un ‘cowboy’ del capitalisme, sempre ancorat en el ‘més és millor’. Tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps els mesos que et queden de vida. En un tres i no res, te n’adones de la importància del ‘temps’. Millor encara, te n’adones com i amb qui el vols invertir. Les vegades que no he estat amb la meva nòvia per quedar-me enviant correus fins a les 3 del matí? Les vegades que he anat a jugar amb la meva germaneta petita? Les vegades que hauré anat a veure la meva mare? Les l’he deixat penjada? Quantes invitacions rebutjades al cine amb el meu pare? Quantes? QUANTES????? No soc ningú per donar-te cap consell però potser, déu no ho vulgui, un dia rebis una trucada de l’hospital després de fer-te un tac, una placa o una anàlisi de sang, convidant-te a tancar una cita amb urgència. Potser aquell dia seguin set metges davant de teu i bum totes aquestes metes per ser un as s’esvaeixen. Al final només t’emportes el temps i l’amor que has dedicat a les persones que estimes, a qui... »@alessandrolequiojr

PDT. El meu Aless, tant de bo ho hagués llegit abans que marxessis per dir-te que has donat tant d’amor en aquesta vida; als teus amics, a la teva nòvia, a la teva família i sobretot a mi, que necessitaria un milió de vides per agrair-t’ho. El teu missatge arribarà al cor de moltes persones.#alessforever».

«El Clemente no va ser convidat al funeral d’Álex Lecquio»

D’altra banda, Antonia Dell’Atte va estar aquest divendres a la nit a ‘Lazos de sangre’ i el seu testimoni no ha deixat indiferent ningú. Més sincera que mai i amb el cor a la mà, la convidada va parlar de la seva relació amb Ana Obregón i del motiu pel qual el seu fill Clemente no va anar al funeral d’Álex Lequio. I és que enrere van quedar els anys en què la presentadora i l’actriu estaven a matadegolla, sembla que els anys han afavorit la seva relació i ara tenen una relació cordial.

Asseguda i mirant fixament Boris Izaguirre, l’exmodel confessava que, després de la mort d’Álex Lecquio, havia intentat posar-se en contacte amb Ana Obregón i Alessandro Lequio mitjançant uns missatges, però cap dels dos li ha respost.

A més confessava que ja havia perdonat Ana Obregón pels malentesos del passat i va recalcar que l’abraçada que es van fer a ‘MasterChef’ era la demostració que la guerra entre elles s’havia acabat. I és que sembla ser que va decidir anar al programa per fer riure l’actriu perquè sabia que havia tingut una mala època amb la malaltia del seu fill.

Notícies relacionades

El més sorprenent del cas, és que la italiana ha assegurat que Clemente no va anar al funeral d’Álex Lequio perquè ningú l’hi va dir: «Al Clemente no el van convidar, l’hi hauria d’haver dit el seu pare i no l’hi va dir». A més, assegura que el seu fill va demanar que es llegís una carta que havia escrit del seu puny i lletra i ningú ho va fer.