CULEBRÓ DE L'ESTIU

Ana Soria, parella d'Enrique Ponce: «Jo no tinc res a veure amb la seva ruptura»

L'estudiant de Dret parla per primera vegada sobre la seva relació amb el torero

zentauroepp54197603 gente200723133359

zentauroepp54197603 gente200723133359 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la instantània que tots dos van publicar alhora als seus perfils d’Instagram i, la comentada foto de la seva escapada romàntica a Mojácar, Enrique Ponce i Ana Soria ja no amaguen el seu amor, però l’estudiant s’ha mantingut callada, fins aquest dimecres. «Jo no tinc res a veure amb la seva ruptura», va dir la noia sobre el final del matrimoni entre el torero i Paloma Cuevas a diversos reporters que l’esperaven a la sortida d’un restaurant a Cabo de Gata.

Quant a la diferència d’edat que els separa, Soria va respondre que «l’amor és lliure i crec que cada un té dret a ser feliç amb qui vulgui i ja està». Sobre les seves primeres imatges com a parella, la d’Almeria va dir: «Sí, disfrutant de l’estiu com tothom».

Petons i abraçades a alta mar

Notícies relacionades

La revista ‘Semana’ va publicar aquest dimecres unes fotos de la parella disfrutant d’una jornada a alta mar a la costa d’Almeria. En les diferents imatges es veuen els enamorats fent-se petons i abraçant-se apassionadament. Unes mostres de carinyo que van mostrar amb plena naturalitat davant dels pares de la noia.  

Va ser precisament la mare d’ella qui fa uns dies va respondre a les preguntes d’uns reporters sobre la relació del valencià i la seva filla: «Jo no tinc res a dir