MATRIMONI LIQUIDAT

Enrique Ponce trenca a les xarxes amb Paloma Cuevas

Al contrari, l'empresària cordovesa continua sent 'amiga' de la seva ja exparella a Instagram

zentauroepp53947295 gente ponce200717154611

zentauroepp53947295 gente ponce200717154611 / EUROPA PRESS

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Era una parella exemplar del paper ‘couché’ i la seva ruptura després de 24 anys de matrimoni i dues filles en comú, va deixar amb la boca oberta molta gent. No obstant, segons fonts pròximes a la família, Paloma Cuevas i Enrique PoncePaloma Cuevas Enrique Ponce passaven una crisi des de feia temps i després de meditar-ho van decidir separar-se i anunciar-ho a través d’un comunicat conjunt.

En aquest donaven a entendre que la separació s’havia portat a cap de forma consensuada i afirmaven que res podria acabar «amb el carinyo i el respecte que ens professem l’un per l’altre».

No obstant, el torero no ha perdut el temps. Va conèixer fa uns mesos a InstagramAna Soria, la jove estudiant, de 22 anys, de qui fa uns dies va confessar estar molt enamorat.

Des d’aleshores, el seu sonat idil·li ha agafat embranzida i la parella ja no s’amaga. Tant és així que fa uns dies tots dos van publicar la seva primera foto junts. 

De moment, es desconeix quin ha sigut la reacció de l’encara dona del torero, però hi ha un detall molt significatiu que posa en perill la bona sintonia que presumptament hi havia entre Ponce Cuevas.

No elimina fotos antigues   

Aquest divendres, el destre ha decidit deixar de seguir a Instagram Paloma Cuevas, la mare de les seves dues filles, la Paloma i laBlanca. 

Malgrat que ell no ha esborrat cap de les imatges que va publicar de Paloma i encara conserva publicacions antigues en què apareix amb ella. De moment, Cuevas continua sent ‘amiga’ a les xarxes de la seva ja exparella.

 Aquesta decisió del valencià ha generat molts dubtes entre els seguidors que l’empresària i el torero comparteixen.  Si és tan cordial la relació que mantenen, no entenen per què Ponce trenca d’aquesta manera amb la seva exdona.

Una altra dada que cal tenir en compte és que entre els seguidors de Ponce hi continua havent Cuevas. En certa manera, això suavitza la situació, ja que, almenys, Ponce no l’ha bloquejat, sinó que simplement l’ha deixat de seguir. 

Ara s’obre una nova etapa en les seves vides, en què Ponce i la seva nova parella, Ana Soria, acapararan portades de la premsa rosa. La del torero i la jove Ana és una història que va començar fa uns quants mesos, però en qüestió de pocs dies s’ha convertit en l’idil·li més sonat de l’estiu. 

¿Qui és Ana Soria?

A la jove, de 22 anys, que ha conquerit el cor d’Enrique Ponce, de 48 anys, li ha canviat radicalment la vida. Ha passat de l’absolut anonimat a convertir-se en la dona més buscada pels ‘paparazzis’.

La jove estudia Dret i es prepara, tal com ha revelat la seva família, per assumir la direcció del despatx d’advocats familiar. La universitat es troba a Còrdova, on resideix, malgrat que la seva casa es trobi a Almeria, on també passa llargues temporades.

Notícies relacionades

Aquest dimecres passat de matinada, la d’Almeria va compartir en el seu compte d’Instagram una imatge amb el mateix ‘look’ de les seves dues últimes publicacions, però a diferència de la resta, en aquest ‘post’ no va voler bloquejar l’apartat dels comentaris. I és que Ana Soria ja acumula més de 60.000 seguidors i després d’una setmana obrint i tancant el seu perfil, ha decidit no amagar-se més i fer front a tots els comentaris sobre la seva mediàtica història amb el torero. 

La relació amb Ponce sembla que va començar quan ella li va escriure a través del seu compte d’Instagram, i sembla anar de debò, ja que la parelleta sembla que ha passat aquest últim cap de setmana a Mojácar, a la costa d’Almeria, en un apartament de luxe que té la família a la urbanització Marina de la Torre.