AMOR D'ESTIU

Primera escapada d'Enrique Ponce i Ana Soria

La parella disfruta d'uns dies de relax i diversió a Mojácar, a la costa d'Almeria

zentauroepp54122623 gente200715161716

zentauroepp54122623 gente200715161716

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de proclamar la seva relació i compartir la primera foto junts a les xarxes, Enrique Ponce Ana Soria ja no s’amaguen. El torero i l’estudiant de Dret han disfrutat de la seva primera escapada romàntica, tal com es pot veure a les imatges que ha publicat en exclusiva la revista ‘Diez Minutos’, que a la portada ha titulat: ‘Primeres vacances junts’.

Després d’haver posat punt final al seu matrimoni amb Paloma Cuevas, el torero, de 48 anys, se n’ha anat a passar uns dies a Mojácar, a la costa d’Almeria, on s’ha mostrat atent i summament afectuós amb Ana Soria, la jove d’Almeria, de 22 anys, que s’ha convertit en la seva nova «il·lusió». 

Notícies relacionades

La parella, que s’ha allotjat en un apartament de luxe de la zona, han disfrutat d’uns dies sols en què s’han dedicat a divertir-se a l’aigua, a passejar per la platja i a practicar alguns dels seus esports favorits, com el golf, i, sobretot, a gaudir al seu aire de l’amor.

Segons la publicació, aquest cap de setmana, Ponce i la seva nova parella van sopar amb els pares de la jove a San José, on la família té una residència i un barco al port esportiu de la localitat d’Almeria.