PARELLA SINCRONITZADA

El pas gegant d'Enrique Ponce i la seva jove nòvia, Ana Soria

El torero i l'estudiant comparteixen la seva primera foto junts a Instagram

undefined54100228 gente enrique ponce ana soria instagram200713161656

undefined54100228 gente enrique ponce ana soria instagram200713161656

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’idil·li entre Enrique Ponce i la seva jove nòvia, Ana Soria, avança a passos de gegant des que el valencià va reconèixer obertament que estava enamorat. Tota una prova d’amor que reafirma el seu sonat idil·li.

Aquest dilluns, l’estudiant ha publicat en el seu compte d’Instagram, que ha tancat i ha obert diverses vegades en els últims dies, una imatge en la qual apareixen abraçats i amb la qual confirma que la seva relació va vent en popa.  Ràpidament, el destre ha compartit la mateixa foto en les seves ‘stories’ de la mateixa xarxa social. Tota una declaració d’intencions per a aquells que posen en dubte la seva història d’amor.

Missatge contundent

Notícies relacionades

No obstant, no ha sigut l’única publicació de l’estudiant a les xarxes. Aquest dissabte passat, Soria, de 22 anys, va llançar un ambigu missatge en el qual deia: «Dedica el teu temps a buscar la teva pròpia felicitat i no miris d’impedir que d’altres trobin la seva. Envolta’t de persones que et facin a tu millor persona, només per estar amb ells. Busca el que t’omple, i no el que et buida. El que suma i no resta. I així, viuràs en pau». Sens dubte, unes paraules que molts seguidors pensen que anaven dirigides a l’encara dona del destre, Paloma Cuevas. En canvi, d’altres s’han inclinat per assenyalar algun periodista de la premsa del cor o  algú de l’entorn de la jove.