ONZENA COL·LECCIÓ

El context actual i la tornada als orígens inspiren Palomo Spain

El dissenyador presenta les seves creacions a través d'un 'fashion film' i un 'lookbook' a la plataforma oficial de la passarel·la parisenca

zentauroepp54100139 gente200713155534

zentauroepp54100139 gente200713155534 / PALOMO SPAIN

1
Es llegeix en minuts

Alejandro Gómez Palomo ha presentat aquest dilluns, en l’edició digital de la ‘Paris Men’s Fashion Week, l’onzena col·lecció de la seva firma Palomo Spain,  

El context actual, la tornada als orígens i a una indústria més respectuosa marca la nova col·lecció del creador espanyol, que ha presentat les seves creacions a través d’un ‘fashion film’ i un ‘lookbook’ a la plataforma oficial de la passarel·la parisenca.

 El ‘fashion film’ es mou entre ficció i documental, a través d’un retrat cinematogràfic de la preparació de la desfilada que no ha tingut lloc per a un públic que mai serà allà. Una finestra a la primavera que no hem disfrutat a través d’un paisatge urbà pres per la natura salvatge.

La pandèmia ens ha afectat a tots, però també ha donat lloc a la reflexió sobre com tractem el món i les seves indústries. A l’haver buidat els carrers de cotxes i pol·lució, sembla que la natura silvestre ha tornat a ressorgir d’entre les lloses de la civilització, i moltes espècies han recuperat els seus terrenys perduts. El cordovès pren aquests fets com a metàfora del respecte que hem perdut als nostres orígens, a les coses acuradament fetes i al nostre planeta, ha informat Europa Press.

Notícies relacionades

El creador, de 28 anys, ret homenatge a l’esplendor de l’alta costura en els anys 50 i 60 i a les seves grans cases parisenques en una de tornada als orígens i a la manufactura de qualitat i local. ‘The Rehearsal’ s’ha confeccionat a partir de materials d’arxiu amb un equip de taller molt reduït i en temps rècord a causa del context actual.

Des de conjunts de peces de sastreria clàssica a patrons històrics amb volums extrems, la col·lecció per a l’estiu 2021 de Palomo Spain barreja l’ADN de peces molt ‘street’ amb altres propostes d’alta costura sota un mateix leitmotiv, i es materialitzen a través de teixits com la seda, el crepè, el tafetà o el popelín barrejats amb materials com el PVC i paisatges florals que emanen espontàniament de costures i obertures per crear ‘looks’ on la natura es converteix en una peça fonamental.