SEGON DIA DE JUDICI A LONDRES

Johnny Depp accepta ser un «borratxo», però no un «monstre»

L'actor nega haver bufetejat la seva exdona, l'actriu Amber Heard

undefined54034617 london  united kingdom   08 07 2020   us actor johnny depp w200708183627

undefined54034617 london united kingdom 08 07 2020 us actor johnny depp w200708183627 / NEIL HALL

2
Es llegeix en minuts
Agencias

Johnny Depp va negar aquest dimecres al Tribunal Superior de Londres haver bufetejat la seva exdona Amber Heard després que ell s’enfadés perquè ella s’havia burlat d’ell per un dels seus tatuatges. L’actor, de 57 anys, va rebutjar que se’l qualifiqui de «monstre», tot i que va acceptar els seus problemes amb l’alcohol i les drogues. 

Al presentar proves el segon dia del judici per difamació contra el diari britànic ‘The sun’, l’advocat del diari, Sasha Wass, va preguntar a l’actor sobre un incident a la casa de Heard el març del 2013 quan «va caure del cotxe» i va al·legar que l’havia colpejat.

El lletrat va explicar que Depp, que havia començat a beure novament després de mesos d’haver-ho deixat, es va enfadar quan Heard es va riure de la modificació en un dels seus tatuatges «Winona per sempre», amb referència a la seva exnòvia, l’actriu Winona Ryder. Quan va acabar la relació amb ella, va retocar el tatuatge i el va deixar en «Wino forever», cosa que en anglès col·loquial significa «borratxo per sempre». Després la va bufetejar tres vegades perquè inicialment no havia reaccionat, va dir Wass. «Aquest no és el cas, això és fals. No vaig pegar Heard», va respondre Depp, que va afegir: «No recordo cap discussió sobre els meus tatuatges».

«Atacs d’ira»

Depp va demandar l’editor de ‘The Sun’, News Group Newspapers, i el seu editor executiu, Dan Wootton, per un article que va escriure en el qual va qualificar l’actor de «colpejador d’esposes», segons les acusacions de la seva exdonaEl diari diu que la seva versió és certa i que Heard, de 34 anys, assegura que Depp la va colpejar, va bufetejar i va trepitjar durant violents atacs d’ira, provocats per la gelosia i alimentats per l’alcohol i les drogues, fet que la va fer témer per la seva vida.

Notícies relacionades

En la seva declaració davant del tribunal, Depp, de 57 anys, va acusar Heard, que també va assistir al judici, de mentir, dient que l’havia atacat, tallant-li el dit amb una llauna i va al·legar que la seva exdona i una de les seves amigues van defecar al seu llit, i la va culpar també de tenir relacions amb el president executiu de Tesla, Elon Musk, i l’actor James Franco. 

Entre les proves presentades davant del tribunal hi havia una descripció detallada del consum excessiu d’alcohol i drogues de Depp, i l’actor va afirmar que havia provat «totes les drogues conegudes per l’home» i va explicar que havia introduït la seva filla de 13 anys a la marihuana, dient que volia assegurar-se que la droga fos de bona qualitat i que estigués en un ambient segur quan la va provar, i que el cantant Elton John l’havia ajudat a tractar les seves addiccions.