CULEBRÓ DE L'ESTIU

El torero, enxampat a la xarxa de l'estudiant: la sonada ruptura d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas

El torero confirma que està enamorat d'Ana Soria, una jove d'Almeria de 22 anys

portadas / periodico

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Han sigut una de les parelles més sòlides i discretes del paper ‘couché’, però a punt de complir les seves noces de plata Paloma Cuevas, de 47 anys, i Enrique Ponce, de 48, han posat punt final a la seva història d’amor.

Es van conèixer el 1992 i es van casar el 25 d’octubre del 1996 a la catedral de València. Deu anys després van ser pares de la Paloma, que avui té 12 anys, i poc després de la Bianca, de 8, dues nenes que van omplir de felicitat el matrimoni.

Res semblava presagiar la ruptura, ja que de cara al públic eren una parella ideal, malgrat que la cordovesa i el valencià han passat per moments delicats els últims anys, com la forta cornada que Ponce va rebre el 2014 a València durant la fira de Falles i la inesperada mort de l’únic germà de la seva dona un any després. Però de portar una vida assossegada han passat a protagonitzar una de les separacions més mediàtiques de la premsa rosa.

Després d’una allau de rumors, la ja exparella va confirmar aquest dilluns la separació de mutu acord mitjançant un comunicat que van compartir a Instagram. «Veient la gran repercussió mediàtica que estem tenint en els últims dies, volem manifestar que ens trobem en tràmits de separació de fet. Ha sigut una decisió molt meditada, presa de mutu acord i des del profund carinyo i respecte mutu que ens tenim i que hem demostrat durant tot el nostre matrimoni», assenyalen en el text. 

Cuevas també va escriure un missatge en el mateix compte d’Instagram, en què es refereix al temps passat amb el seu marit. «La vida ens ha donat amor, una relació meravellosa i una bonica família, que és la nostra passió. Però la felicitat de vegades es bifurca en camins diferents i fa temps vam decidir recórrer-los, però units sempre en un horitzó comú, veure créixer les nostres filles en família», expressa. «Perquè cap separació acabarà amb el carinyo i el respecte que ens professem l’un a l’altre i a les nostres respectives famílies, amb què mantenim una relació extraordinària. La vida és així i i cal viure-la, sense drames, abraçant-la amb tot el carinyo de què som capaços. Gràcies pel vostre carinyo i respecte», conclou.

La nova il·lusió del torero

Però no són els únics protagonistes d’aquest serial, que va destapar la revista ‘Semana’ l’1 de juliol. En aquesta història entra en joc una tercera persona, una jove d’Almeria estudiant de Dret a la Universitat de Granada i aspirant a actriu.

Aquest dilluns, el mateix torero va confirmar en directe en el programa ‘Sálvame’ estar «il·lusionat» amb una noia d’uns vint anys i va assegurar que s’estaven coneixent des de fa uns mesos, i no des de fa més d’un any i mig, com s’havia comentat al principi.

«Prou malament ho estem passant com perquè s’inventin un altre tipus de coses. No ens mereixem tot això, Paloma i jo ens portem bé i no tenim cap problema i tot això fa mal a tots», va detallar el destre, demanant, a més, respecte tant per a la seva família com per a la seva nova parella. Alguns mitjans apunten que Ana Soria i Ponce es van conèixer a les xarxes. La jove, aficionada als toros, va començar a seguir el destre a Instagram i a enviar-li missatges. Però cap ho ha confirmat.

El que és clar és que l’interès per aquesta tercera persona ha augmentat de forma exponencial: quan va començar a seguir el compte de Ponce, la jove només tenia uns 500 seguidors, però ara ja té prop de 30.000 ‘followers’. Molts també volen saber què opina la filla del torero Victoriano Valencia, que aquest dimecres protagonitza diverses portades de la premsa rosa, entre les quals, la de la revista ‘¡Hola!’, on se sincera i es confessa «serena». «¿Que com estic? La paraula és serena. Serena perquè la meva fe em permet estar tranquil·la i perquè la felicitat de les meves filles està per damunt de tot», declara la cordovesa, fotografiada a Cetrina, la finca a Navas de San Juan (Jaén), on es refugia amb les seves filles i els seus pares.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Ponce confirma a ‘Semana’ la seva relació amb la jove Ana Soria, i confessa estar enamorat: «Ana i jo estem enamorats». Assegura, a més, que ara que ja se sap tot, deixaran d’amagar-se, perquè fins al moment havien sigut molt discrets per Paloma Cuevas.

Però, sens dubte, encara queda molt per explicar a la premsa rosa i en els programes de televisió sobre la mediàtica ruptura i sobre Ana Soria, la jove que ha conquerit el cor del torero.