SEGONS 'SEMANA'

Enrique Ponce i Paloma Cuevas se separen temporalment

Després de més de 25 anys junts

ponce-cuevas / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons informava aquest matí en exclusiva la revista ‘Semana’, el torero Enrique Ponce, de 48 anys, i la model i empresària Paloma Cuevas, de 47 anys, s’han separat després de més de 25 anys junts. La ruptura és amistosa i està motivada pel desgast de la relació. Fonts pròximes a la parella asseguren que no hi ha terceres persones pel mig. Més tard i després de parlar amb els protagonistes, la revista ‘¡Hola!’ precisava que es tracta d’una separació temporal i que no han iniciat els tràmits del divorci, tal com assegurava ‘Semana’.

Pel que sembla la crisi entre el destre i la ‘socialité’, va començar fa dos anys. Llavors van intentar salvar el matrimoni i la família, tant per ells com per les seves filles, Paloma, de 12 anys, i Bianca, de 8. Però malgrat que han lluitat  per la relació, la parella ha acabat per admetre que l’amor que existia entre ells s’havia acabat.

Es tracta d’una notícia inesperada, ja que l’últim que vam saber del matrimoni és que estaven passant el confinament en família – amb les seves filles i els pares de l’empresària, Victoriano Valencia i Paloma Díez– a la finca Citrina, que el destre posseeix a la província de Jaén.

Notícies relacionades

Enrique i Paloma han estat tota la vida com qui diu. Es van conèixer el 1992, quan amb prou feines eren poc més que dos crios i va ser un autèntic enamorament sobtat. Quatre anys després, la parella passava per l’altar en un multitudinari casament celebrat a València. Des d’aleshores sempre se’ls havia vist molt units. «Paloma és el gran recolzament que he tingut durant tots aquests anys. És la meva vida», assegurava el torero en les entrevistes sobre la seva dona, llicenciada en Ciències Empresarials i que sempre ha aparegut a la llista de les dones més elegants que elaboren les revistes del cor.  

Enrique Ponce és un dels toreros de referència en el panorama taurí actual. Aquest 2020 es compleixen 30 anys de la seva alternativa i com que la música no pot faltar en cap celebració, Ponce va anunciar el llançament del seu primer disc –és amic de Luis Miguel i la seva debilitat són les ranxeres–, un projecte que ara cal veure si seguirà endavant. El destre també estava col·laborant amb la campanya #Echauncapote, d’ajuda al Banc d’Aliments per pal·liar les conseqüències de la pandèmia de la Covid.

Temes:

Enrique Ponce