FESTA BOJA

El no-casament dels setanta de José Bono jr. i Aitor

La parella va posposar el seu enllaç, previst per al 20 de juny, pel coronavirus

zentauroepp53936250 gente jose bono instagram200630121809

zentauroepp53936250 gente jose bono instagram200630121809

1
Es llegeix en minuts

Purpurina, globus, disfresses i molt ‘dancing queen’. Així va ser la festa alternativa del genet José Bono Rodríguez, fill del socialista José Bono, i del periodista Aitor Gómez celebrada el cap de setmana i de la qual han difós imatges en el seu compte d’Instagram. La parella hauria d’haver-se donat el «sí, vull» el passat 20 de juny al Palau de Galiana de Toledo, però el coronavirus va fer que haguessin de posposar els seus plans. 

 

Dissabte passat, la parella va convidar un grup reduït de familiars i amics, unes 30 persones, per celebrar el seu «no casament» a Toledo. «Ens quedem sense casament aquest any, però no sense festa... Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar i vau fer d’aquell dia ‘Mi gran noche’», ha escrit el genet al costat de diverses imatges de la celebració de temàtica dels setanta que va comptar amb disfresses i actuacions sorpresa.

Notícies relacionades

Aitor Gómez, per la seva part, escrivia també: «Per causa major no vam tenir el nostre gran dia, però mai se’ns acabaran les ganes de celebrar. Celebrar l’amor, celebrar la vida, celebrar la grans famílies que tenim i celebrar la meravellosa família que un elegeix, els amics. També hi va haver temps per recordar els que ja no hi són, però sobretot, per ballar, disfrutar i passar temps amb els que més estimem. L’any que ve serà el nostre gran any, si res de nou ho impedeix. Afortunat de tenir-te, de tenir-nos. T’estimo».

Entre els assistents, Amelia Bono i Manuel Martos –que ho van donar tot a la pista de ball–, els pares dels dos protagonistes i alguns amics de la parella, que van disfrutar d’una gran festa amb totes les precaucions pel coronavirus.