dieta de concurs

L'espectacular canvi físic del guanyador de 'Supervivientes'

L'ex guàrdia civil i model es proposa recuperar el seu antic estat físic

zentauroepp53764885 gente instagram de jorgeperezdiaz  el de supervivientes  la 200615174359

zentauroepp53764885 gente instagram de jorgeperezdiaz el de supervivientes la 200615174359

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Diuen que la millor dieta per perdre quilos és no menjar, però això sempre suposa un risc per a la salut que no resulta gens recomanable.

Una cosa així li ha passat al guanyador de SupervivientesJorge Pérez, a qui això de passar gana li ha suposat un canvi físic notable, després de perdre 17 quilos a les platges hondurenyes. Lluny queda la seva imatge de guàrdia civil cepat que el va fer saltar a l’imaginari popular i deixar la seguretat de la Guàrdia Civil per dedicar-se a la incerta carrera de model.

 

Però després del seu brillant triomf en el concurs, Pérez està disposat a recuperar la seva antiga forma física i ha llançat un repte als seus seguidors a Instagram perquè l’acompanyin en l’intent.

Notícies relacionades

«Només quatre mesos separen una imatge de l’altra... Així que sí, torno a començar de ple amb el que m’agrada anomenar ‘estil de vida’, entenent això com fer esport i menjar variat i saludable. ¿M’acompanyeu en aquest nou repte?», ha proposat el model càntabre.

Però el Jorge no és qui es va aprimar més a Cayos Cochinos, el rècord de quilos perduts el té José Antonio Avilés, amb 23 quilos en dos mesos. El segueixen Nino Vargas, que es va deixar prop de 18 quilos a Hondures, Rocío Flores amb més de 15 i Hugo Sierra, també amb prop de 15.