tradició estiuenca

Leticia Sabater treu el seu nou 'hit' per a l'estiu

'Vete pal carajo tra tra' fusiona ritmes llatins urbans i flamenc pop

zentauroepp53610205 gente leticia sabater en el video tra tra200601160212

zentauroepp53610205 gente leticia sabater en el video tra tra200601160212

1
Es llegeix en minuts
JOAN M.BORRÀS

No hi ha coronaviurs ni pandèmia mundial que pugui amb l’esperit estiuenc de Leticia Sabater. Amb l’arribada de la incipient calor i les progressives mesures de desconfinament de la Covid-19, la popular cantant ha tornat a la càrrega amb el seu tema nou per a l’estiu. Si primer van ser les bombes de La salchipapa i Toma pepinazo, ara l’artista catalana amenaça les llistes d’èxits amb Vete pal carajo tra tra, una cançó que barreja els ritmes llatins urbans amb inspiracions de flamenc pop, que per a ella voldria la Rosalía mateixa.

Però si el tema aspira a colar-se entre els candidats a la cançó de l’estiu, si és que encara existeix aquesta categoria, el videoclip que l’acompanya no vol ser menys i promet ser un dels més virals i comentats de la temporada.

Vestida de núvia amb perruca de color platí, ungles infinites i ‘satisfyer’ a la lliga, com una noia Bond amb pistola al cinyell i corretjams a la platja, amb biquini de pics, ventall i pinta, i lluint tatuatges i una morenor , Leticia no es mossea la llengua i ofereix quatre minuts d’autèntica cultura trash. Un spanish extravagant ple de cromes, carrers d’urbanitzacions abandonades i jardins amb piscina de restaurant de casaments i batejos. 

¿La cançó?, resulta que el nòvio de Leticia la deixa plantada a l’altar (a la platja) i ella no dubta a fer justícia pel seu compte com si d’una Kill Bill gitana es tractés. I amb un Pablo Escobar de pega, que amenaça el noi amb un fulminant: «‘Yo soy Pablo Emilio Escobar Gaviria, soy su patrón y mis ojos están en todos lados. Si usted hace daño a mi sobrinica Leticia, le doy plomo, ¡malparido, hijo de puta, gonorrea!’». Impagable.

Trenta anys de carrera artística

Notícies relacionades

Amb gairebé 30 anys de trajectòria artística, en els quals ha alternat programes de televisió, teatre, cine, realitys i fins i tot la literatura, l’expresentadora d’A tota marcha continua entossudida en la seva carrera musical des que el 1991 va debutar amb Tu vecina favorita. Són ja 10 anys d’aclaparadores cançons estiuenques amb  Mr. Policeman, La salchipapa o 18 centímetros, papi, entre altres joies de l’estil patri, i d’incursions nadalenques amb les seves nadales alternatives a l’estil d’El polvorrón i Trínchame el pavo.

Sembla que per al bé de tots la Covid-19 va a la baixa, però per a la sorpresa d’alguns Sabater sempre està a l’alça.