salut fràgil

Calvin Harris revela que va estar a prop de morir per un problema cardíac

El 'dj' britànic va necessitar assistència mèdica urgent després de fallar-li el cor el 2014

zentauroepp37472183 89th academy awards   oscars vanity fair party   beverly hil200521153529

zentauroepp37472183 89th academy awards oscars vanity fair party beverly hil200521153529 / DANNY MOLOSHOK

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El discjòquei britànic Calvin Harris va revelar fa uns dies que l’any 2014 va estar a punt de morir, després que el cor li fallés i hagués de ser reanimat pels serveis sanitaris. El famós compositor de música electrònica va compartir a Twitter un missatge amb un vídeo de la seva actuació al festival EDC del 2014 acompanyat de la frase: «Un any interessant per a mi el 2014, va començar amb mi sent número 1 al Regne Unit i va acabar amb el meu cor reanimat a urgències... aquest tipus de coses van passar entremig».

La revelació ha creat gran sorpresa entre els seus fans i seguidors, que s’han bolcat amb el ‘dj’ a les xarxes socials mostrant la seva preocupació i demanant-li més detalls dels fets, que l’artista de moment no ha proporcionat.

Anys d’èxits i excessos

El 2014 va ser un any de grans èxits per a l’exparella de la cantant Taylor Swift, que amb Summer va arribar al número u al Regne Unit, cançó que es va convertir en el single en solitari amb més èxits de Harris al Billboard Hot 100 dels Estats Units i va ser el tema més reproduït a Spotify, amb més de 200 milions de visites.

L’octubre d’aquell any va treure el seu quart àlbum d’estudi, Motion, que va debutar al número dos al Regne Unit i al cinquè lloc als Estats Units. A més, el ‘dj’ va col·laborar amb Ellie Goulding a Outside i amb Rita Ora a I will never let you down.

Notícies relacionades

Però no tot va ser fàcil per a Harris en aquells anys. El 2018 l’escocès va parlar dels seus problemes de salut i va explicar que quatre anys enrere solia beure’s dues ampolles de whisky cada nit, abans de deixar completament la ingesta d’alcohol. El novembre d’aquest mateix any la seva participació als MTV European Music Awards es va cancel·lar només 24 hores abans, a l’anunciar que tenia problemes de cor. Més tard va explicar que en aquella època va ser diagnosticat d’arrítmies i que això el va portar a suprimir el consum d’alcohol.

Abans que la pandèmia del coronavirus obligués a suspendre tots els concerts, Harris tenia planejades actuacions als festivals de Reading i Leeds

Temes:

Malalties