reial preocupació

Felip i Letizia es reuneixen amb David Bisbal, José Mercé i Miguel Poveda

Els reis s'interessen per la situació del sector muscial provocada per la Covid-19

zentauroepp53475443 los reyes se han reunido con jos  merc   david bisbal y migu200520173400

zentauroepp53475443 los reyes se han reunido con jos merc david bisbal y migu200520173400 / Casa de S M el Rey

1
Es llegeix en minuts

Des que es va decretar l’estat d’alarma, els reis Felip i Letizia han mostrat la seva preocupació per tots els sectors als quals afecta la crisi ocasionada per la Covid-19. Els monarques han volgut mostrar el seu recolzament i agraïment als que lluiten a la primera línia contra el virus. El dimecres 20 de maig li ha tocat el torn al sector musical.

Des del Palau de la Zarzuela i a través de videoconferència, els Reis s’han reunit amb el cantant David Bisbal, i els ‘cantaors’ José Mercé i Miguel Poveda, amb els quals han mantingut una xerrada sobre com aquesta situació ha afectat el món de la música.

Notícies relacionades

Els tres cantants han fet especial recalcament que el sector de la cultura és un dels més damnificats ja que s’han hagut de cancel·lar tots els concerts i esdeveniments programats durant aquest any, cosa que afecta no només els artistes, sinó també promotors i resta de professionals de la indústria, que no estan rebent ingressos.

Trobada amb escriptors

Mostrant el seu interès en la resta de l’àmbit cultural, en la mateixa jornada Felipe i Letizia també han conversat amb quatre dels joves talents literaris espanyols: Elvira SastreLeti SalaMarwan i Defreds, i han conegut així les demandes del sector i la manera en què els ha afectat aquesta complicada situació.