nova baralla judicial

Johnny Depp demanda 'The Sun' per escoltes il·legals

L'actor afirma que el diari britànic va punxar el seu telèfon entre els anys 1996 i 2010

zentauroepp53405316 file   this feb  21  2020 file photo shows actor johnny depp200518182214

zentauroepp53405316 file this feb 21 2020 file photo shows actor johnny depp200518182214 / Markus Schreiber

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Johnny Depp ha obert un nou front judicial a les moltes batalles que ja ha lluitat en la seva vida privada i professional. En aquesta ocasió l’actor nord-americà (56 anys) s’enfronta a un vell contrincant i un pes pesant en aquestes baralles, el diari britànic The Sun.

Segons el mitjà The Blast, l’intèrpret de Pirates del Carib acusa  The Sun d’haver hackejat el seu telèfon entre els anys 1996 i 2010 i d’haver obtingut així informació privada i confidencial. D’aquesta manera, l’actor ha enviat una carta d’avís a News Group Newspapers, una subsidiària britànica de News Corp., propietat del magnat australià dels mitjans de comunicació Rupert Murdoch, propietari del diari del Regne Unit. De moment la publicació, acostumada a pagar indemnitzacions milionàries per demandes similars, no s’ha pronunciat sobre això.

En la seva al·legació, Depp assegura que The Sun va fer un «mal ús de la informació privada, inclosa la intercepció il·legal de missatges de correu i de veu i de recopilació il·legal de dades». Entre les revelacions que el diari va publicar utilitzant aquests mètodes il·legals hi ha la malaltia de la seva filla Lily-Rose Depp, així com els embarassos de la seva llavors parella Vanessa Paradis

Notícies relacionades

En la demanda s’al·lega que el diari solia citar com a font «els amics de l’actor» per donar a conèixer la notícia, quan en realitat la informació s’obtenia a través de les escoltes il·legals del seu telèfon. L’actor afirma que la investigació que ha destapat l’espionatge li ha fet reviure  la «ira i impotència» que va sentir fa més de 10 anys i exigeix a l’empresa mediàtica que admeti la seva culpa i demana a la Justícia que ordeni la suspensió de qualsevol pràctica d’espionatge en contra seu. 

Bufet de prestigi

L’actor està convençut de guanyar el plet perquè «aquest cas no es tracta de diners, es tracta de principis», però per assegurar-se el cop Depp ha contractat el bufet de l’advocat David Sherbone, qui també va treballar amb la princesa Diana de Gal·les,  Tony Blair,  Donald Tump i la seva dona Melania,  Paul McCartneyElton JohnAmy Winehouse, els Beckham,  Meghan Markle i el príncep Enric, contra el també diari britànic The Mail on Sunday per invasió de la privacitat i violació de la protecció de dades, entre altres delictes. Tota una garantia de KO tècnic.

Temes:

Johnny Depp