famosos confinats

Justin Bieber i Hailey Baldwin estrenen un 'reality show' a Facebook

La mediàtica parella mostra a les xarxes socials la seva vida en temps de coronavirus

52000585 60

52000585 60 / LISA O'CONNOR (AFP)

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Quan sembla que el confinament general comença a mostrar símptomes d’un cert relaxament a molts països, hi continua havent personatges amb tendència a mostrar al món i a les xarxes socials la seva vida en reclusió. És el cas del cantant Justin Bieber i de la model Hailey Baldwin, una de les més parelles populars i mediàtiques del món de l’espectacle en aquests moments, que dilluns passat van estrenar a Facebook Watch The Biebers, un un reality show en què mostren als seus fans alguns aspectes de la seva vida durant la pandèmia del coronavirus.

«Estem molt emocionats i us donem la benvinguda a la nostra casa en aquesta quarantena per oferir-vos una mirada íntima a les nostres vides», va declarar sense pudor la parella en la presentació del nou format. Amb entregues cada dilluns, dimecres i divendres, en el primer episodi, titulat Lake Day with the Biebers (Dia al llac amb els Bieber), Justin i Hailey decideixen alleugerir el seu confinament fent un volt en bot per un llac pròxim a la seva llar.

Cançó benèfica

No és la primera vegada que el precoç cantant canadenc s’endinsa en el realities, ja que The Biebers arriba pocs mesos després que Bieber estrenés el gener a Youtube Justin Bieber: Seasons, una altra proposta de telerealitat que, en aquest cas, se centrava en el procés de creació i gravació del seu treball discogràfic Changes (2020).

Notícies relacionades

D’altra banda, Bieber va anunciar la setmana passada que divendres que ve publicarà junt amb la cantant Ariana Grande Stuck with U, una cançó benèfica els fons de la qual aniran a parar a la lluita contra el coronavirus.

Després d’una relació de sis anys amb la cantant i actriu nord-americana Selena Gómez, amb diverses polèmiques, destacades ruptures i sonades reconciliacions, el juliol del 2018, Bieber (26 anys) i Hailey (23 anys) –neboda de l’actor Alec Baldwin– es van comprometre després d’iniciar una relació el maig d’aquell any. La parella havia mantingut una breu relació sentimental entre finals del 2015 i principis del 2016, però continuaven mantenint una estreta amistat que van confirmar el novembre del 2018 amb un discret casament a Nova York.

Temes:

Justin Bieber