cançó de reconeixement

Alicia Keys llança una cançó en suport a la lluita contra el Covid-19

La cantant ha volgut retre homenatge i mostrar el seu suport a les persones anònimes que treballen contra el coronavirus

lmmarco46920373 61st grammy awards   show   los angeles  california  u s   f200424141903

lmmarco46920373 61st grammy awards show los angeles california u s f200424141903 / MIKE BLAKE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Alicia Keys, icona de la música R&B amb 15 Grammys, s’afegeix a la llarga  llista d’artistes que publiquen aquests dies cançons en temps de confinament. Ha estrenat el seu nou senzill Good Job i el vídeo musical que l’acompanya. L’estrena s’ha fet en una conferència organitzada per la cadena nord-americana de televisió CNN, en la qual s’han plantejat les qüestions més recents en la lluita contra el coronavirus. La nord-americana va escriure la cançó l’any passat amb el seu marit, el productor Swizz Beatz. El nou tema formarà part del seu setè àlbum, titulat Alicia i ja està disponible a través de RCA Records en totes les plataformes digitals.

Herois anònims

Notícies relacionades

Tot i que la cançó es va escriure inicialment per homenatjar els herois oblidats que formen part de la vida de la cantant –com la seva mare, que sent mare soltera va lluitar per criar els seus fills en el barri de Hell’s Kitchen de Nova York–,  Keys es va adonar que el missatge encaixava amb la lluita contra la pandèmia que estem vivint. «Ja sigui estant en primera línia als hospitals; combinant família, treball i educació a casa; entregant correu, paquets o aliments o enfrontant altres dificultats personals a causa del Covid-19, estic amb tu. La gent et veu,t’estima i aprecia profundament», ha assegurat la cantant i actriu.

La cançó també formarà part de la nova campanya de la CNN, ‘Heroes’, que homenatja les persones que s’han convertit en herois durant la pandèmia.