INICIATIVA SOLIDÀRIA

El món del toro també dona un cop de mà

Els germans Rivera, Enrique Ponce i altres figures ajuden a recaptar fons per als bancs d'aliments

lmmarco53191027 gente  echauncapote jose maria manzanares200421185617

lmmarco53191027 gente echauncapote jose maria manzanares200421185617

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El món del toro també vol posar l’espatlla i ajudar les persones amb menys recursos a continuar afrontant aquesta pandèmia amb menjar. D’aquí la campanya #Echauncapote, que anima a donar fons destinats a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments. La iniciativa parteix des de la Fundació del Toro de Lídia i compta amb un bon nombre de rostres coneguts entre els aficionats, tant les noves figures com els més veterans. Hi ha Juan José Padilla, José María Manzanares, Enrique Ponce, Espartaco, El Juli, Francisco i Cayetano Rivera, Cristina Sánchez i empresaris com Juan Pedro Domecq, Victoriano García, entre d’altres. 

Notícies relacionades

 Les donacions es poden fer transferint la quantitat desitjada al número de compte ES52 2100 1441 6002 0031 6466, amb el concepte ‘Echauncapote’, o fent un ‘bizum’ amb el codi 38025.

Cayetano Rivera ha animat aquests dies en diverses entrevistes a informar de la iniciativa, «dirigida tant als taurins com als quals no ho són» i ha explicat que, tot i que és dur, està intentant treure la part positiva de tot això, que és passar més temps amb la seva família.  La seva dona, Eva González, ha sigut una de les que ha animat també ha participar en aquesta iniciativa «tan bonica i necessària». La pandèmia també ha acabat amb la temporada de festejos taurins i de festes tan assenyalades com els Sanfermines.

Temes:

Eva González