FITXATGE ESTEL·LAR

Anya Taylor-Joy, ¿nova noia 'Mad Max'?

L'actriu és candidata per protagonitzar la nova entrega de la saga apocalíptica

zentauroepp37264278 gente200403164831

zentauroepp37264278 gente200403164831 / TOBY MELVILLE

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Després de quatre dècades narrant un món de ciència-ficció apocalíptica, el seu director, l’australià George Miller no sembla estar disposat que el nou film de la saga ‘Mad Max’ torni a quedar en suspens per culpa de la pandèmia del coronavirus.

Segons la revista ‘Variety’, el cineasta està treballant per anar creant el repartiment de l’‘spin-off Mad Max: Furiosa’. I entre els seus plans hi ha el de fitxar una nova estrella per al film: Anya Taylor-Joy.

Actualment, Taylor-Joy és una de les actrius emergents de Hollywood. La jove va despuntar tant pel seu treball a ‘La bruja’ com pel seu paper a ‘Múltiple’y ‘Glass’ a les ordres del cineasta d’origen indi M. Night Shyamalan. Taylor-Joy és candidata per protagonitzar la cinta sobre la joventut d’Imperator Furiosa, la lluitadora del Páramo que vam veure a ‘Mad Max: Fúria a la carretera’ amb el rostre de Charlize Theron. 

La jove,  que va complir aquest dijous 24 anys, va néixer a Miami, però va viure la seva infància a l’Argentina, és un dels protagonistes de ‘Los nuevos mutantes’, l’‘spin-off ‘de ‘X-Men’ que, després de tres anys en ‘stand-by’, han tornat a posposar la seva data d’estrena a causa de la crisi pandèmica. La intèrpret té també pendent l’estrena de ‘Solo una noche en el Soho’, el film de terror psicològic, ambientat en el Soho londinenc, d’Edgar Wright.  

 

Aquesta revista assenyala també que Miller, de 75 anys, manté les mesures preses per la crisi sanitària preparant ‘Furiosa’, que per alguna cosa va ser metge abans que cineasta. Tant l’audició de Taylor-Joy com les d’altres actors han tingut lloc a través de Skype.

Notícies relacionades

D’altra banda, s’espera que Miller comenci a filmar la pròxima cinta de ‘Mad Max’ tan aviat com acabi el seu projecte actual, ‘Mil años’, la producció del qual està actualment aturada a causa de la pandèmia. El rodatge de l’‘spin-off’ de ‘Mad Max’ començarà, com a molt aviat, el 2021.

La cèlebre franquícia Mad Max es remunta a finals dels anys 80, quan un jove Mel Gibson va protagonitzar una primera part de baix pressupost que va acabar sent un superèxit. Les següents dues entregues no van aconseguir el triomf de l’original i l’alt pressupost de la quarta entrega, estrenada 30 anys després de la tercera part, va impedir que el seu pas per taquilla fos un èxit rotund.