ENFADADA A LES XARXES

Lucía Rivera, sobre Marc Márquez: «Ja pot fer el que li doni la gana»

La model demana respecte perquè hi ha comentaris «que fan mal»

zentauroepp52985767 gente200331175420

zentauroepp52985767 gente200331175420

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model Lucía Rivera vol tancar el tema de la seva ruptura amb el pilot Marc Márquez, tan discret com la seva relació d’any i mig. La jove estava oferint un directe en el seu compte d’Instagram xerrant amb alguns dels seus seguidors –són més de 160.000 a la xarxa social– quan els comentaris van començar a omplir-se amb especulacions sobre si el pilot de Cervera està sortint ara amb una altra noia, a la qual cosa la model va respondre: «M’és bastant igual, però suposo i espero que no sigui veritat. Ja pot fer el que li doni la gana».

Notícies relacionades

La filla de Blanca Romero i Cayetano Rivera ha demanat a més respecte. «No sé com dir-ho perquè no sembli que estic muntant un drama. Sempre us mostro la part somrient, però no tots els meus dies són així. Estic intentant no pensar en això per estar bé i ser positiva, però hi ha comentaris que em sap greu que em diguin».

La jove, que quan es va conèixer la ruptura estava al Carib protagonitzant una campanya publicitària per a una marca de roba, demana a més que la deixin en pau. «Estic en el meu dret de refer la meva vida i que em deixin en pau. Veure el nom [de Marc Márquez] ja 30 vegades en el meu directe fastigueja no només a mi, sinó a molta més gent. La gent no s’adona que no estic només jo en la vida, que també tinc una família. Tinc una mare, tinc uns avis i amigues. Tinc gent que m’estima i a qui li sap greu veure certs comentaris i estupideses que hem de llegir. Quan jo sempre estic aguantant el tret i contesto perquè em dol. Arriba un moment que les coses fan mal. Que no se us oblidi que no deixo de ser una noia de 21 anys. Ja n’hi ha prou».

Temes:

Marc Márquez