SUCCÉS A L'EIXAMPLE

Detingut el model River Viiperi per agredir la seva nòvia, Jessica Goicoechea

«Tot aquest assumpte ha sigut posat en mans dels meus advocats. Agraeixo el vostre recolzament», ha escrit la 'influencer'

river / periodico

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

River Viiperi en la crònica de successos i no posant en una portada, en una campanya publicitària o a l’Instagram. El jove model nascut a Eivissa fa 28 anys i establert a Barcelona, és notícia perquè va ser arrestat pels Mossos divendres passat acusat d’haver apallissat la seva parella, famosa com ell però en l’univers de les ‘influencers’, Jessica Goicoechea. Van fer pública la seva relació el 2017 i ell exercia de representant d’ella.

La detenció es va produir després que Jessica l’identifiqués com el responsable de les lesions que presentava quan les forces de seguretat es van presentar al domicili de l’Eixample que compartia l’ara exparella.  Ella ha decidit no posar cap denúncia pels fets i el model ha quedat en llibertat. Segons va assegurar la ‘influencer’ als agents, s’estaven separant, assegura ‘La Vanguardia’. 

«Agraeixo de tot cor les mostres de recolzament i afecte rebuts en aquests moments tan difícils», ha expressat la ‘influencer’ a Stories després de fer-se pública la notícia. «Tot aquest assumpte ha sigut posat en mans dels meus advocats, que són els que se n’encarreguen», afegia, i concloïa: «Com que es tracta d’un tema delicat i que pertany a la meva vida privada, us demano sisplau que es respecti la meva intimitat. Moltes gràcies a tots».

Vida paral·lela

Jessica i River eren fins ara dos dels guapos oficials en moltes festes, alfombres vermelles i presentacions, una de les quals, l’última gala People in Red. Jessica, amb 1,1 milions de seguidors a l’Instagram, és una de les primeres ‘influencers’ a aconseguir notorietat a Espanya i una de les que més bé ha explotat la seva imatge. I River, que ha desfilat en nombroses edicions de la Barcelona 080 Fashion era, a més de la seva parella, el seu mànager. Junts apareixien a les xarxes socials en nombrosos festes, aquella falsa realitat, aquella vida paral·lela de les imatges d’Instagram que s’alimenta de ‘likes’ i d’egos elevats a la màxima essència. I que per a tots dos és una manera de fer caixa.

Després d’aquesta notícia, sobre la qual cap dels dos s’ha pronunciat de moment, la model ha deixat de seguir-lo i ha deixat d’estar etiquetat en les fotos que havia compartit de la seva vida en comú. En l’última fotografia publicada, fa tres dies, enviava un missatge en anglès als seus seguidors: «Protegeix la teva pau, desfés-te de la toxicitat, neteja el teu espai i cultiva l’amor». Un missatge que acompanyava amb una fotografia de moda, en la línia de les seves publicacions habituals.

Quin fàstic que fas

River, per la seva banda, ha deixat de penjar a l’Instagram i ha tancat els comentaris, entre els quals s’havia colat algun «maltractador» o un «quin fàstic que fas».  L’última imatge és un posat seu en calçotets amb una cervesa a la mà al costat de la nevera oberta recomanant a la gent que segueixi les normes de reclusió i es quedi a casa.

Notícies relacionades

River va tenir el seu gran moment de fama gràcies a haver estat sortint amb la ‘socialité’ nord-americana Paris Hilton quan ella es deixava caure per les nits d’Eivissa. Va ser del 2012 al juliol del 2014. Natural de l’illa, de pare espanyol i mare finesa, va viure la seva adolescència a Madrid i va decidir provar sort com a model animat per la seva mare. 

Amb aspecte pueril i amb un tupè que a molts recordava el de Jon Kortajarena, va fer moltes campanyes publicitàries i va arribar a desfilar per a Calvin Klein i Tommy Hilfiger, a més de Desigual i Custo, a la 080 Fashion Week de Barcelona. Precisament, Paris Hilton va estar donant suport al seu nòvio el 2013 en una desfilada de HE by Mango celebrada al DHUB a la plaça de les Glòries.

Temes:

Models