IMPULS SOLIDARI EN EL MÓN DE LA MODA

Anna Wintour i Tom Ford s'uneixen per ajudar els joves dissenyadors

L'editora de 'Vogue' i el modista llancen la iniciativa 'A Common Thread' per mitigar l'efecte del coronavirus en els creadors emergents

zentauroepp52931564 gente200326124617

zentauroepp52931564 gente200326124617

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cada vegada més companyies de moda presten els seus serveis per ajudar a combatre els efectes del coronavirus al món. Els últims a donar el seu recolzament han sigut Anna Wintour i el president del Consell de Dissenyadors de Moda d’Amèrica (CFDA), Tom Ford, que han anunciat que juntament amb l’edició nord-americana de la revista ‘Vogue’  llançaran ‘A Common Thread’, una iniciativa de recaptació de fons per ajudar tots aquells joves dissenyadors que havien començat el seu propi negoci i que s’han vist afectats per la pandèmia.

Els fons del CFDA estan destinats a protegir el futur dels joves dissenyadors, especialment dels guanyadors dels seus premis anuals com Altuzarra, Rodarte Prabal Gurung, però atesa la situació d’emergència, han decidit dirigir els fons especialment als afectats per la crisi. El projecte es complementarà amb uns vídeos que es publicaran a les seves plataformes, protagonitzats pels mateixos dissenyadors i tots els treballadors que formen part de les empreses.

Notícies relacionades

 

Una iniciativa similar es va dur a terme fa 17 anys quan es va cancel·lar la Setmana de la Moda de Nova York per l’atemptat de l’11-S a les petites marques de moda que havien iniciat la seva etapa en aquella època. Ara és el moment de tornar a reunir tots aquests ajuts econòmics per recolzar qui més ho necessita.