A LA RECTA FINAL DE L'EMBARÀS

Malú: «Tinc ganes de plorar i menjar»

zentauroepp52918203 16 09 2019 mal  explica c mo est  viviendo su embarazo en mi200325122017

zentauroepp52918203 16 09 2019 mal explica c mo est viviendo su embarazo en mi200325122017 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb comptagotes. Així va dosificant Malú els missatges que envia als seus fans des que es va saber que estava embarassada de la seva parella, Albert Rivera. Però a escasses ¿setmanes? ¿mesos? de donar a llum, aquest dimarts contestava a algunes de les preguntes que va demanar que li enviessin els seus seguidors a través de les xarxes. 

«L’embaràs va molt bé. Des del principi ha sigut fàcil, he tingut molta sort, perquè afortunadament no ha sigut de vomitar, sinó genial, tot m’ha provat bé. De fet, tot em prova massa bé. Sort, perquè en el confinament es menja molt», explicava en un directe d’Instagram la cantant madrilenya que fa uns dies celebrava confinada el seu 38è aniversari.

 «Estic cada vegada més grossa, amb panxota, hi ha dies que em costa una mica més, t’adones que respirar et costa, però estic encantada i està sent molt fàcil. Ara que en comptes de confinats estem confitats, perquè jo tinc moltes ganes de menjar i de plorar, ¡tinc les hormones...!», afegia l’artista. «Abans passejava molt i en aquest moment ho necessito i ho trobo molt a faltar. Les embarassades estem amb aquesta necessitat d’estirar i caminar. Així que m’ha donat per netejar i ballar amb el meu nebot», explicava entre rialles.

La cantant ha animat també els seus seguidors a respectar les restriccions imposades. «Potser necessitàvem això perquè ens uníssim com mai o com últimament no ho estàvem, per ajudar les famílies que ho estan passant malament. Crec que hi haurà canvis. Serà difícil tornar a anar a llocs amb molta gent, i ser més previnguts, que moltes vegades estem malalts, ens és igual i anem a llocs i potser serem més cauts a partir d’ara».

Malú és conscient que ha de vigilar de no contagiar-se. «Sembla que no fa mal al nadó aparentment, però encara no hi ha massa estudis gaire clars i no se sap gaire bé. Jo prefereixo no encomanar-me i és el que m’han recomanat. Evitar-ho per si de cas».

Una vegada més, guanya l’amor

Notícies relacionades

No va ser fins al 4 de desembre quan Malú i Rivera van anunciar que serien pares del seu primer fill en comú. «Ara sí... M’emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida: ¡Serem papes! Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la màxima tranquil·litat, per poder disfrutar-lo com es mereix. Una vegada més, guanya l’amor», van escriure al seu Instagram, amb una imatge en què es veuen les seves mans entrellaçades aguantant un xumet. La parella fa un any i mig que estan junts.

Malú, que vèiem fa unes setmanes, abans de decretar-se aquesta emergència sanitària, en un estudi de gravació, ha hagut de deixar aparcat el tema. I també la seva parella, l’exlíder de Ciutadans reconvertit en advocat, l’anunciat llançament del seu llibre ’Un ciudadano libre’, que havia de presentar el pròxim 15 d’abril. «Aviat us explicarçe la meva història...la història d’un ciutadà lliure», va escriure en un dels seus ‘posts’ d’Instagram. Aquesta història haurà d’esperar.