FESTES AJORNADES

I ara, el casament per quan

zentauroepp52178329 paris  france     file    britain s princess beatrice of yor200325191258

zentauroepp52178329 paris france file britain s princess beatrice of yor200325191258 / CHRISTOPHE PETIT TESSON

5
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Ja ho diu bé Lorenzo Caprile. «Ara hem d’estar pel que s’ha d’estar i ja hi haurà temps per casar-se». El modista està ajudant a fer bates per al personal sanitari en lloc de fer proves al seu taller madrileny, que està tancat, a les nòvies de categoria que en els pròxims mesos tenien previst donar-se el sí vull amb una creació seva. I és que del «¿i l’anell quan?» que cantava Jennifer Lopez, ara hem passat al «¿i el casament quan?», després que el virus del Covid-19 s’hagi convertit en el convidat més ingrat.  

És el que li ha passat a Anabel Pantoja, la nebodíssima d’Isabel Pantoja  i coneguda als platós de Mediaset, que està atabalada perquè això d’ajornar el casament, previst per al juny, no està sent bufar i fer ampolles. «Ho estic passant molt malament i estic atabalada. Parlo cada dia amb la wedding planner i és que em posen moltes pegues», ha explicat al ‘Sálvame’ la sevillana de 38 anys, confinada a la seva nova casa de Gran Canària, on la seva parella des de fa uns anys, Omar Sánchez, el ‘Negro’ com ella li diu, té un negoci de surf de vela «Discutim 55 vegades al dia. N’està fart. Em poso nerviosa i ho pago amb ell. Crec que ens divorciarem abans de casar-nos. Bé, tampoc n’hi ha per tant», fa broma la jove.

Qui durant aquests dies tan excepcionals està creuant els dits és Chenoa, amb una data molt marcada en el seu futur immediat: el del seu enllaç nupcial amb l’uròleg Miguel Sánchez Encinas, el 14 de juny a Madrid. Ella mateixa es va encarregar de donar els detalls d’un casament que es podria quedar en ‘stand by’ a la revista ‘¡Hola!’. «Serà una cerimònia íntima, ja que aquest estiu qui és casa és la Laura amb el Miguel». Si tot segueix el seu curs segons està previst, anirà fins a l’altar vestida per Hannibal Laguna i amb els seus companys de ‘Tu cara me suena’ i de la primera edició d’‘Operación Triunfo’ convidats, inclosos el seu ex David Bisbal.

Una altra festassa per a la qual ja s’havien enviat les invitacions i que penja d’un fil és la de José Bono jr. i el seu nòvio Aitor Gómez, previst també per al 20 de juny vinent. El fill de l’exministre socialista de Defensa, que gestiona una hípica en què s’entrena com a saltador, a més de vendre i comprar cavalls, ja havia anunciat la seva unió amb qui és la seva parella des de fa quatre anys, quan es van conèixer a Chueca. «Havia de ser una cosa petita, amb amics, però la cosa es va fer grossa i em sembla bé», explicava a ‘Vanitatis’. El casament gai tindria lloc a l’Ajuntament de Toledo, oficiada per l’alcaldessa socialista Milagros Tolón, i la festa al palau de Galiana. 

També Juan Carlos Villalonga March María Penades esperen poder reunir els seus convidats de renom en el seu casament, que està organitzat per al 6 de juny a la finca mallorquina de la família March.

Fins al 2021

A Londres la princesa que està trista i desconsolada és Beatriu, la filla de Sarah Ferguson i el príncep Andreu, l’‘empestat’ després d’haver-se conegut l’abast de les seves aventures amb el violador Jeffrey Epstein

Beatriu i el seu promès, l’empresari italià Edoardo Mapelli, que es dedica al sector immobiliari londinenc i té una exdona i un fill, no han tingut sort. Quan pensaven que per fi havia passat el pitjor i es va anunciar la data de l’enllaç, el 29 de maig, va arribar el coronavirus. En un primer moment es va comunicar que es cancel·lava la recepció a Buckingham Palace. Els contraents estaven desitjant casar-se i estaven disposats a fer-ho a la Capella Reial del palau de Saint James només davant el sacerdot i amb dos testimonis, l’única opció que està permesa per la quarantena. Però tot i que encara no s’ha fet oficial tot sembla indicar que aquest enllaç, de caràcter privat, es deixa per al 2021. 

Des de Hollywood també arriben notícies d’ajornaments. La cantant Katy Perry i l’actor Orlando Bloom, que estan esperant la seva primera criatura, ho han hagut de deixar córrer per l’epidèmia del coronavirus. El casament s’havia de celebrar al Japó. «Estava gairebé tot a punt per congregar 150 convidats. Katy estava entusiasmada davant la perspectiva de caminar fins a l’altar embarassada, i tant ella com Orlando estaven molt satisfets ja que, després de diversos retards, al final els preparatius estaven agafant forma. Ara ha vingut un altre contratemps», explicava una font a la revista ‘People’. 

Els que també ho deixen per més endavant són l’actriu Scarlett Johansson i l’actor i guionista Colin Jost, amb qui es va prometre el maig de l’any passat després de tres de relació i amb qui estava ultimant els detalls per donar-se el ‘sí vull’ abans de veure’s obligats a posar-hi fre. Feia mesos que la novaiorquesa, de 35 anys, somiava amb aquest dia i el que més il·lusió li feia era veure la seva filla de cinc anys, Rose, disfrutant de l’enllaç «amb un preciós vestit de flors». Almenys, això va assegurar la revista ‘People’. Un altre dels seus desitjos és que el casament sigui el més sostenible possible, que no es malgasti ni el menjar de manera innecessària. Una consciència que Scarlett assegura estar inculcant a la seva nena. En el seu cas serà el tercer casament, després dels seus matrimonis fallits amb l’actor Ryan Reynolds i el periodista francès Romain Dauriac.

Notícies relacionades

 També està en l’aire el casament d’Emma Stone i Dave McCary. La protagonista de ‘La La Land’ es comprometia el desembre passat amb el director i guionista del popular programa ‘Saturday Night Live’, a qui va conèixer fa quatre anys quan la van convidar a una de les edicions del programa.

I el mateix li passa a l’oscaritzat Joaquin Phoenix i Rooney Mara, que són parella des de fa dos anys. «Volen estar envoltats de naturalesa per al moment en què tots dos intercanviïn els seus vots, de fet, estan buscant alguna cosa davant el mar a Califòrnia», explicava fa unes setmanes una font al portal Life and Syle. ¿Per quan? Com els passa a Alex Rodríguez Jennifer Lopez; ja ho veurem.