ESCENES CASOLANES

El confinament no tan dur dels famosos

Quedar-se a casa no és tan dur si tens una mansió com la de Jennifer Lopez i Arnold Schwarzenegger

zentauroepp52907711 gente sergio ramos instagram200324152821

zentauroepp52907711 gente sergio ramos instagram200324152821

2
Es llegeix en minuts
Sonia Parladé

Les càmeres aquests dies de confinament estan oferint imatges dels famosos molt diferents de quan els fotografien glamurosos en una alfombra vermella. Aquests ulls que tot ho veuen i s’han acostumat a racons domèstics amb una simple prestatgeria folrada de llibres ens han ofert més d’una sorpresa en el cas de diversos personatges coneguts, com ara Pilar Rubio i Sergio Ramos amb les seves criatures dins d’un jacuzzi amb llums psicodèlics o els nens imitant el pare en els seus exercicis amb el gimnàs que té a casa. És el que té poder disfrutar de cases ‘king size’, amb jardí i piscina.

L’exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger va ser un dels primers a animar els seus fans a quedar-se a casa i seguir els dictats de les autoritats. El curiós del cas és que ho va fer també des del seu jacuzzi privat mentre es fumava un puro, com en els bons temps. El vídeo d’Arny, com el de Ramos, no va agradar gaire als seus atònits seguidors. «Gràcies pel consell, tio ric en un jacuzzi de la teva mansió», li deia un d’ells. En un altre es mostrava menjant amb un pony dins de casa. I al darrere, als seus mobles un pelet clàssics, una prestatgeria amb les típiques gerres de cervesa, un record dels seus orígens austríacs.

Jennifer Lopez també va caldejar els ànims del personal. «No podem sortir a cap restaurant, però el servei i l’entreteniment aquí no està gens malament», ha escrit en un tuit que acompanyava un vídeo del seu fill Max muntat en un patí elèctric servint una copa a Álex Rodríguez, la parella de ‘JLo’, just abans de baixar del patí per ficar-se d’un salt a l’enorme piscina. Molts usuaris de Twitter van comparar la casa de la cantant amb l’oscaritzada ‘Paràsits’. «Odio la gent rica», va escriure un anònim. És clar que també hi va haver qui es va oferir a fer classes particulars d’anglès a la família.

Cancel·lada la gira en què estava immers i que el va portar a Barcelona, el cantant Nick Jonas i la seva dona, Priyanka Chopra, estan disfrutant de la seva nova casa. La parella, que es va casar el desembre del 2018, apareix en un vídeo jugant amb el seu gos, un altre clàssic, al seu enorme jardí amb vistes a l’oceà.  

Arturo Vidal, el centrecampista del Barça, com la resta de jugadors del primer equip, també té espai per esbargir-se. El jugador pujava vídeos a Instagram jugant a bàsquet al seu enorme jardí al costat de la seva piscina coberta.

Notícies relacionades

El cantant porto-riqueny Daddy Yankke confessa en un vídeo que ho passa malament tancat. Així que, per no ser una molèstia a casa, es va confinar al seu iot. «Més que en aïllament, estic en ‘illament’», deia fent broma.

I, finalment –tot i que podríem seguir–, tenim una inquieta actriu Goldie Hawn ballant per tota la casa mentre la càmera del mòbil la segueix per tota la seu mansió a Hollywood, d’un balcó al saló i de la cuina al dormitori. I no, no és una pel·lícula.