06 d’abr 2020

Anar al contingut

MATRIARCA CONVALESCENT

Dolores Aveiro: «Va ser només un ensurt, soc conscient de la sort que he tingut»

La mare de Cristiano Ronaldo rep l'alta hospitalària després de patir un ictus i agraeix les mostres d'afecte rebudes

El Periódico

Dolores Aveiro: «Va ser només un ensurt, soc conscient de la sort que he tingut»

EUROPA PRESS

La mare de Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, ha rebut aquest dimarts l’alta hospitalària després de patir un ictus el 3 de març. Aveiro, de 65 anys, ha agraït a través de les xarxes socials tot l’afecte que ha rebut aquests dies: «Tinc la sort de viure per estimar la meva família i tenir-los a prop meu. He tornat amb pau al meu cor i pensant que per què jutjar el color de la pell, la roba que portes o l’aspecte físic de cadascú. La vida és una lliçó, hem d’estar agraïts per tot i tenir fe en Déu perquè tot surti bé», ha escrit.

Mare de quatre fills, Cristiano, Hugo, Eklma i Katia, Aveiro, ha explicat també com ha viscut aquests dies en què ha estat hospitalitzada. «Han sigut dies durs, de lluites i victòries, però ja estic a casona envoltada d’amor de la meva família, que és la meva força, i de bona energia».

 

Dos dies després d’haver patit l’ictus, la mare del davanter de la Juventus, va compartir un missatge amb els seus 2,1 milions de seguidors a Instagram: «Estimats, aquest no és un típic missatge de la Dolores. Només hi estic de passada per dir-los que m’estic recuperant bé (ja em queixo molt d’aquesta ajaguda al llit durant moltes hores). Però sé que és pel meu bé, i si Déu vol en uns dies estaré en la meva rutina normal.  Tot va ser només un ensurt, soc conscient del que m’ha passat i de la sort que he tingut». I va donar les gràcies a l’equip mèdic que l’estava atenent i les constants mostres de recolzament, que afirmaven que no llegia però que li transmetia la seva filla Katia.

Ara Aveiro ha de continuar recuperant-se a la seva casa de Funchal a l’illa de Madeira (Portugal), al mateix edifici on també viu actualment Cristiano Ronaldo amb Georgina Rodríguez, els seus fills i el seu germà Hugo.