MATRIARCA CONVALESCENT

Dolores Aveiro: «Va ser només un ensurt, soc conscient de la sort que he tingut»

La mare de Cristiano Ronaldo rep l'alta hospitalària després de patir un ictus i agraeix les mostres d'afecte rebudes

zentauroepp52883350 aveiro200324123615

zentauroepp52883350 aveiro200324123615 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mare de Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, ha rebut aquest dimarts l’alta hospitalària després de patir un ictus el 3 de març. Aveiro, de 65 anys, ha agraït a través de les xarxes socials tot l’afecte que ha rebut aquests dies: «Tinc la sort de viure per estimar la meva família i tenir-los a prop meu. He tornat amb pau al meu cor i pensant que per què jutjar el color de la pell, la roba que portes o l’aspecte físic de cadascú. La vida és una lliçó, hem d’estar agraïts per tot i tenir fe en Déu perquè tot surti bé», ha escrit.

Mare de quatre fills, Cristiano, Hugo, Eklma i Katia, Aveiro, ha explicat també com ha viscut aquests dies en què ha estat hospitalitzada. «Han sigut dies durs, de lluites i victòries, però ja estic a casona envoltada d’amor de la meva família, que és la meva força, i de bona energia».

 

Dos dies després d’haver patit l’ictus, la mare del davanter de la Juventus, va compartir un missatge amb els seus 2,1 milions de seguidors a Instagram: «Estimats, aquest no és un típic missatge de la Dolores. Només hi estic de passada per dir-los que m’estic recuperant bé (ja em queixo molt d’aquesta ajaguda al llit durant moltes hores). Però sé que és pel meu bé, i si Déu vol en uns dies estaré en la meva rutina normal.  Tot va ser només un ensurt, soc conscient del que m’ha passat i de la sort que he tingut». I va donar les gràcies a l’equip mèdic que l’estava atenent i les constants mostres de recolzament, que afirmaven que no llegia però que li transmetia la seva filla Katia.

Notícies relacionades

Ara Aveiro ha de continuar recuperant-se a la seva casa de Funchal a l’illa de Madeira (Portugal), al mateix edifici on també viu actualment Cristiano Ronaldo amb Georgina Rodríguez, els seus fills i el seu germà Hugo.