UNA LLETRA CONTROVERTIDA

La polèmica cançó de Brisa Fenoy sobre la gestió política del coronavirus

'Fábricas de miedo' parla d'una suposada realitat sobre el virus que els governs volen ocultar

zentauroepp52824933 gente brisa fenoy del video fabricas de miedo200317191121

zentauroepp52824933 gente brisa fenoy del video fabricas de miedo200317191121

1
Es llegeix en minuts

La cantant d’Algesires Brisa Fenoy, coneguda per haver compost ‘Lo malo’ per a Aitana i Ana Guerra a ‘Operación Triunfo 2017’, ha estrenat aquest dilluns, 16 de març, el tema ‘Fábricas de miedo’, en el qual fa una crítica de la  gestió del coronavirus per part dels líders polítics. La lletra de la cançó, en la qual qüestiona la veritat que es dona a conèixer a l’opinió pública, ha aixecat polèmica.

Notícies relacionades

 «Casa teva ara és la teva presó, ens manegen com volen sense explicar-te conseqüències» o «oculten l’origen, oculten la clau, la veritat està sota pany», així com «manipulen el que mires mentre d’altres fan el teu futur, el teu destí, el teu llenguatge» i «queda’t a casa, no obris a ningú, així a poc a poc et tallen llibertats», són alguns dels controvertits versos de la cançó, en els quals la cantant fa referència a una suposada realitat sobre el nou virus.

Felicitacions i crítiques

El tema, que acumula gairebé 3.000 visites, ha rebut tant afalacs com crítiques a les xarxes socials. Mentre alguns usuaris la felicitaven per «descriure la realitat que ens amaguen», d’altres criticaven que s’hagués «aprofitat d’un tema d’actualitat per lucrar-se fent una cançó».