LLEGENDA DE LA COMÈDIA

El divertit vídeo de Mel Brooks i el seu fill per conscienciar sobre el coronavirus

En la gravació, que acumula més de 13 milions de reproduccions, l'actor i el seu fill es comuniquen amb un vidre pel mig per evitar contagis

zentauroepp52825009 gente mel y max brooks200317191113

zentauroepp52825009 gente mel y max brooks200317191113

1
Es llegeix en minuts

Sembla que Mel Brooks, llegenda de la comèdia a Hollywood, no es cansa de fer bromes. Aquesta vegada, el còmic ha reclutat el seu fill, Max Brooks, escriptor i autor de ‘Guerra mundial Z’, per gravar un divertit vídeo amb què pretenen conscienciar sobre la importància de quedar-se a casa per evitar possibles contagis del coronavirus.

En el vídeo, Max Brooks és al jardí d’una casa, mentre que Mel Brooks apareix darrere d’un finestral a l’interior de la vivenda. Així, tots dos poden comunicar-se, sempre guardant les distàncies per evitar un possible contagi que, com explica Max, segurament per a ell no suposaria un risc gaire gran, però que podria encomanar a gent com el seu pare, que ja té 93 anys, que alhora podria encomanar Carl Reiner, i aquest, a Dick Van Dyke. «Abans d’adonar-me’n, m’hauria carregat tota una generació de llegendes de la comèdia», explica Max.

Seguir les normes per no encomanar

Notícies relacionades

Davant el nou coronavirus hem de pensar en aquells que podem infectar si no seguim les normes, insisteix el fill del còmic. Abans de finalitzar, Max afegeix uns consells que no per repetits deixen de ser necessaris: «Allunya’t de la gent, evita aglomeracions, renta’t bé les mans, mantén una distància d’un metre amb les altres persones i, si pots, queda’t a casa».

El vídeo acaba amb la frase «Fes la teva part; no siguis un contagiador», abans que Mel Brooks cridi al seu fill, en to jocós, que se’n vagi a casa d’una vegada. La publicació ja té més de 170.000 retuits i gairebé mig milió de ‘m’agrada’, i l’acompanya l’etiqueta #dontbeaspreader (no siguis contagiador), que anima els usuaris que l’utilitzin per continuar conscienciant sobre la importància de quedar-se a casa.