aniversari en família

El fill de Messi celebra els seus 2 anys amb una festa ambientada al món d''El rei lleó'

Ciro, el petit dels fills del futbolista i Antonella Roccuzzo, s'ha envoltat d'alguns dels personatges de Disney més entranyables

zentauroepp52739743 instagram familia messi segundo aniversario hijo200311193609

zentauroepp52739743 instagram familia messi segundo aniversario hijo200311193609

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ciro, el petit dels tres fills de Leo Messi Antonella Roccuzzo, ha fet, aquest dimarts, 10 de març, 2 anys, i ho ha celebrat en família amb una festa organitzada pels seus pares, ambientada a la pel·lícula ‘El rei lleó’, de Disney.

Notícies relacionades

En les imatges que Antonella ha compartit  a Instagram es pot veure la família al complet: Antonella, Leo i els seus fills, Thiago, Mateo i Ciro, posant davant d’un enorme cartell d’‘El rei lleó’ amb la mítica frase de la pel·lícula, ‘Hakuna matata’, a més d’un pastís gegant d’aniversari i tota mena de dolços amb la mateixa temàtica. En una altra fotografia, la mare posa somrient amb el nen entre dos ninots gegants de personatges de la pel·lícula.

Antonella ha acompanyat la publicació d’Instagram amb un afectuós missatge cap al seu fill petit: «El nostre nadó fa 2 anys!!! Feliç aniversari, Rulito del meu cor. T’estimem fins a l’infinit. Que siguis feliç, avui i sempre».