ENTREVISTA A 'GQ'

Daniel Craig llueix 'cos Bond' als 52 anys

L'actor confirma que 'No time to die' serà l'última pel·lícula en què encarni l'agent 007

zentauroepp52619129 new york  new york   march 03  daniel craig attends moma s f200309171747

zentauroepp52619129 new york new york march 03 daniel craig attends moma s f200309171747 / Jamie McCarthy

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor britànic Daniel Craig, mundialment conegut per convertir-se en el sisè James Bond durant 15 anys i cinc pel·lícules, s’ha deixat fotografiar per la revista britànica ‘GQ’ deixant veure la seva faceta més sensual i mostrant que els 52 anys li estan millor que mai. A més, ha confessat a la revista alguns secrets sobre el seu paper com Bond a la nova pel·lícula ‘No time to die’ (Sense temps per morir).

Craig es va convertir en l’agent 007 per primera vegada el 2005, quan tenia 37 anys. Quinze anys després, en la sessió de fotos feta per Lachlan Bailey, l’actor s’ha deixat retratar sense samarreta, mostrant que les pel·lícules que ha protagonitzat com a agent secret li han proporcionat una definida complexió física que encara manté amb 52 anys.

Ja no serà James Bond

Craig confirma que No time to die, que finalment s’estrenarà al novembre a causa de l’ajornament pel coronavirus, serà l’última en què encarni l’agent 007.

Notícies relacionades

I és que Craig ha confessat que en el rodatge de l’última pel·lícula es va sentir físicament molt deprimit. «Quan vaig acabar l’última vegada vaig pensar: ‘¿Realment val la pena aquesta feinada, passar per tot això?’», reconeixia a la revista. Afegeix que va patir ansietat durant el rodatge de l’última pel·lícula, per la qual cosa ha decidit passar el testimoni a un altre James Bond, del qual encara no se’n coneix la identitat, tot i que hi ha múltiples rumors al voltant de possibles candidats.

Daniel Craig, abans que res, es mostra agraït per haver-se convertit en James Bond durant tants anys, assegurant que li ha aportat una confiança que el fa sentir-se «capaç d’interpretar gairebé qualsevol cosa» i preparat per «explorar nous horitzons».