A PARÍS

Surt a subhasta el mobiliari del film 'Jackie'

Es tracta de rèpliques exactes dels mobles de la Casa Blanca en l'època en què hi van viure el president John Fitzgerald Kennedy i la seva dona, Jackie Kennedy

undefined52687380 gente pelicula jackie movie200308190550

undefined52687380 gente pelicula jackie movie200308190550

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els mobles que es van fer servir per al film ‘Jackie’ (2016), sortiran a subhasta en rèpliques exactes del mobiliari de la Casa Blanca de l’època en què hi va viure el president John Fitzgerald Kennedy amb la seva dona, Jackie Kennedy.

Notícies relacionades

La subhasta, que porta el nom ‘Casa Blanca. Decorats d’una pel·lícula de Hollywood’, tindrà lloc aquest dimarts a la sala Paris Encheres, Collin du Bocage, a París. Es podrà licitar per totes les peces que es van dissenyar especialment per a la cinta. Destaquen des de les cadires del menjador presidencial fins a la taula del Despatx Oval, passant pel capçal del llit de matrimoni, llums, miralls, vitrines, banderes, butaques, sofàs, tauletes de nit, tocadors i quadros de diferents expresidents nord-americans.

‘Jackie’, dirigida per Pablo Larraín el 2016 i protagonitzada per l’actriu Natalie Portman, que va obtenir una nominació a l’Oscar per la seva interpretació de Jackie Kennedy, és una coproducció xileno-nord-americana que mostra la vida de l’exprimera dama nord-americana en els dies posteriors a l’assassinat del seu marit a Dallas, el 22 de novembre de 1963.