Col·laboració benèfica

Malú anuncia una cançó amb finalitat solidària

La cantant i futura mare estrenarà aquest divendres una nova versió de 'Cantaré', els beneficis de la qual es destinaran a una ONG

20200302 477800 malunuevacancione 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la roda de premsa d’aquest dilluns d’Albert Rivera, en què ha anunciat el seu fitxatge per un bufet d’advocats, la cantant i actual parella de l’exlíder de Ciutadans, Malú, també guardava una sorpresa molt especial que ha compartit avui al seu compte d’Instagram. I és que la cantant ha anunciat que aquest divendres, 6 de març, llançarà una nova versió de la seva cançó ‘Cantaré’, els beneficis de la qual seran donats a l’ONG Pla International.

«Quan va néixer ‘Cantaré’ vaig voler que fos una cançó que animés les persones... sobretot totes aquestes nenes i dones que creuen que no hi ha esperança... per això tots els beneficis seran donats... al projecte #girlsgetequal de @planint_es», ha explicat Malú en una publicació al seu perfil d’Instagram.

Notícies relacionades

L’artista, que anunciava el seu embaràs al desembre amb una fotografia que tant ella com la seva parella van compartir a les seves xarxes, s’ha unit a l’organització benèfica per centrar-se a treballar amb les nenes més vulnerables de tot el món perquè puguin créixer en un planeta més just.

Així, Malú ha gravat una nova versió del seu senzill ‘Cantaré’, de l'àlbum ‘Oxígeno’, en la qual treballa des del setembre passat, quan es va unir amb 10 afortunats fans per reeditar el seu tema, incorporant-hi les seves veus i creant el nou ‘Cantaré (Cantaremos)’.