AMBIENTAT EN ELS ANYS 50

Sara Cruz, reina al Carnaval de Santa Cruz de Tenerife

L'actuació de la mexicana Paulina Rubio, molt criticada

lmmarco52380039 topshot   sara cruz teja celebrates after being elected sant200220130159

lmmarco52380039 topshot sara cruz teja celebrates after being elected sant200220130159 / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jove Sara Cruz Teja va viatjar en el temps fins als anys 50 per coronar-se com a reina del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife el 2020, després d’haver sigut distingida pel jurat entre les 16 candidates que van desfilar per l’escenari durant la gala celebrada dimecres a la nit a la capital de Tenerife.

La nova reina de la festa tinerfenya, declarada d’Interès Turístic Internacional, va lluir la fantasia ‘Sentir’ del dissenyador Sedomir Rodríguez (que repeteix el guardó de 2019), en representació del Centre Comercial Alcampo La Laguna.

Notícies relacionades

La gala va comptar amb les actuacions de Soraya i la mexicana Paulina Rubio, l’actuació del qual ha sigut molt criticada a les xarxes perquè va cantar tres cançons en ‘play back’ i va fer algun gall.  

La gala va començar amb un musical inspirat en els anys 50 que va fer un recorregut per tots els grups carnavalescos, des de la murga Zeta Zetas (coneguts, a més, pel seu premi al programa de Telecinco de ‘Got Talent’), la rondalla Valkirias i la comparsa dels Cariocas, així com les diferents agrupacions i personatges del carnaval. Hi van acudir uns 5.700 espectadors.

Temes:

Carnaval