A L'ESPERA DE SER PARES

Malú i Rivera anuncien els seus plans de futur

La cantant està gravant noves cançons i l'expolític anuncia llibre

20200216 474863 malue 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Arriben, tot i que a comptagotes, notícies d’una de les parelles que més enrenou patri han provocat en l’últim any, la que han format la cantant Malú i l’expolític Albert Rivera. Per si queda per allà algú que no ho sàpiga, tots dos esperen el naixement del seu primer fill en comú, una cosa que passarà en els pròxims mesos tot i que d’aquest tema, com de tants d’altres, els protagonistes no en parlen.

El que fos líder de Ciutadans, després del daltabaix electoral que va provocar la seva sortida de la presidència de la formació taronja, anuncia a les xarxes el llançament del seu primer llibre, que ha titulat ‘Un ciutadà lliure’ i que té prevista la seva arribada a les llibreries pocs dies abans de Sant Jordi, el 15 d’abril –«aviat us explicaré la meva història» promet en el seu Instagram–.

I Malú està fent els primers passos en el seu nou treball discogràfic. Ha sigut ella mateixa qui ha compartit la notícia amb els seus seguidors mitjançant una foto feta en l’estudi de gravació en què a ella se la veu d’esquena. «La meva gent, no sé quan estarà llest ni quant temps em portarà, només sé que vull donar-vos el millor i això acaba de començar. ¡Comencem!», ha dit l’artista, que va haver de suspendre la seva anterior gira, la de presentació d’’Oxígeno’, després de tenir un accident a una cama.

Notícies relacionades

La tornada de Malú a la música –recordem que també va deixar enrere el seu treball en televisió com a jurat de ‘La voz’– després d’un temps d’aturada ha omplert d’alegria alguns dels seus companys. Pastora Soler li ha enviat un afectuós missatge al veure que està immersa en el procés de gravació d’un nou disc, que serà el número 11 de la seva carrera. «Som-hi, assaboreix el procés i disfruta’l, t’esperem», ha dit l’artista, que acaba de ser mare per segona vegada. La neboda de Paco de Lucía i Albert Rivera viuen a l’exclusiva casa que la cantant posseeix als afores de Madrid. En aquests mesos han sigut vistos en restaurants de la zona i portant una vida tranquil·la al marge dels focus. Tampoc han concedit cap entrevista a les revistes del cor malgrat que ofertes n’han tingut. 

Albert i Malú, després de setmanes de rumors, van confirmar el passat 4 de desembre que seran pares. Ho feien amb una imatge de les seves mans entrellaçades sostenint un xumet i un emotiu missatge. «M’emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida: ¡Serem papes! Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la tranquil·litat més gran per poder disfrutar-lo com es mereix. Una vegada més, guanya l’amor», asseguraven. Tampoc han revelat si el nadó, que comptarà amb una germana més gran, Daniella –nascuda de la relació de Rivera amb Mariona Saperas–, serà nen o nena.