COMMOCIÓ AL REGNE UNIT

La presentadora Caroline Flack, que va sortir amb Harry Styles i el príncep Enric, se suïcida

L'estrella televisiva, de 40 anys, va ser trobada al seu domicili dissabte

lmmarco52310758 files  in this file photo taken on february 21  2018 british200216151345

lmmarco52310758 files in this file photo taken on february 21 2018 british200216151345 / TOLGA AKMEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La popular presentadora britànica Caroline Flack va morir aquest dissabte als 40 anys, segons ha confirmat la família a través d’un comunicat: «Demanem a la premsa que respecti la privacitat de la família en aquest moment tan difícil». La televisiva, que va ser exnòvia de Harry Styles i també se la va relacionar amb el príncep Enric, va ser trobada sense vida a casa seva i l’advocat de la família ha confirmat que es tracta d’un suïcidi. 

Fins fa poc Caroline presentava el ‘reality’ ’Love Island’ a la cadena ITV, un format similar a ‘La isla de las tentaciones’. Va deixar de ser al capdavant del programa després de ser arrestada per agredir presumptament la seva parella Lewis Burton. La britànica es va declarar innocent en una primera compareixença, però tenia pendent anar a declarar el 4 de març. De moment, el jutge li havia imposat una ordre d’allunyament del seu nòvio que continuava vigent. Malgrat això, Burton compartia una foto de tots dos per Sant Valentí amb el missatge: «T’estimo», donant a entendre que la seva relació no s’havia acabat. Després de conèixer la seva mort, Lewis li ha dedicat unes emotives paraules en què deixa veure el seu profund dolor. 

Notícies relacionades

La cadena ITV que emet el ‘reality’ que ella conduïa també ha transmès les seves condolences a través d’un missatge: «Tots a ‘Love Island’ i ITV estem consternats i entristits per aquesta notícia desesperadament tràgica. Caroline era un membre molt estimat de l’equip de ‘Love Island’ i volem enviar les nostres més sinceres condolences a la seva família i amics». 

En el pla personal, va mantenir una relació amb el cantant Harry Styles fa 9 anys, quan ella tenia 31 anys i a ell 17.  A més, poc abans de començar aquest festeig se la va relacionar amb el príncep Enric, amb qui, segons apunta la premsa britànica, va sortir uns mesos fins que tots dos van decidir trencar la seva relació i continuar sent amics.