ALS 55 ANYS

Mor l'exmarit de Raquel Revuelta durant una operació de cor

L'empresari Miguel Ángel Jiménez era el pare dels seus fills, Claudia, Nicolás i Miguel Ángel

zentauroepp52288251 jimenez revuelta200214121552

zentauroepp52288251 jimenez revuelta200214121552

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Miguel Ángel Jiménez, exmarit i pare dels fills de Raquel Revuelta, ha mort a la clínica Viamed de Sevilla, al no poder superar una operació de cor. 

L’empresari, de 55 anys, no ha pogut superar la intervenció en la qual se li havia de col·locar una vàlvula cardíaca, en principi una operació que havia d’haver resultat senzilla. 

La model i també empresària, de 52 anys, va estar 15 anys casada amb Jiménez, pare dels seus tres fills: Claudia (25), Miguel Ángel (22) i Nicolás (18)

Fonts pròximes a Revuelta han explicat a la revista ‘¡Hola!’ que l’ex Miss Espanya està «destrossada», ja que ha sigut una cosa inesperada. A més, l’entorn del seu ex assegura que es cuidava, feia esport –va ser jugador de bàsquet–, però tenia un problema de cor pel qual li havien de posar-li una vàlvula, una cosa que no semblava greu.

La seva pròpia filla el va fotografiar hores abans quan va entrar a l’hospital: «Allà va el meu valent», va escriure al costat de la foto que va retirar poc després.

Claudia Jiménez va fotografiar el seu pare a l’hospital. / INSTAGRAM 

Notícies relacionades

Claudia es dedica a la música, va arribar a participar al concurs ‘La voz’ (el seu ‘coach’ va ser Melendi), i fins i tot va treure un ‘cover’ de ‘Procuro olvidarte’. En el seu compte d’Instagram també ha penjat diversos ‘posts’ amb cançons:

També ha fet les seves coses en la moda –va desfilar a la passarel·la de Simof el 2013, i ara ha llançat amb la seva mare la marca Flamenca y Revuelta (amb dessuadores, samarretes, joies, espardenyes i accessoris).  

Temes:

Sevilla Models