CAMPANYA RESPONSABLE

Adolfo Domínguez convida a anar més enllà de les modes

La firma de «L'arruga és bonica» presenta la campanya «Roba vella»

lmmarco52292448 gente adolfo dominguez instagram200214170934

lmmarco52292448 gente adolfo dominguez instagram200214170934

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«La moda no pot mirar cap a un altre costat. Sabem que és la segona indústria més contaminant del món, així que no podem perdre més temps. Cal ser conseqüents amb els reptes que ens imposa l’emergència climàtica. Sé que és un discurs que va contra nosaltres, que som fabricants de roba al cap i a la fi, però no queda més opció que encoratjar el consum responsable». Així s’explicava el veterà Adolfo Domínguez, de 69 anys, en una entrevista recent de Lorenzo Caprile a ‘Mestres de la costura’. La firma tèxtil gallega, que ara dirigeixen les seves tres filles, han llançat una nova campanya que apel·la a ser més respectuosa amb el medi ambient. Adolfo Domínguez, premi nacional de moda, va ser l’artífex de «L’arrgua és bonica» i, recentment, del ‘Sigues vell’.

Notícies relacionades

La idea és que hi ha peces que són eternes per molt que passi el temps, amb teixits que suporten bé els anys i els rentats. ¿Qui no ha heretat un abric que avui dia és tendència i que sembla acabat de treure de la botiga? A Adolfo Domínguez s’han preguntat per què cal canviar alguna cosa quan encara funciona. D’aquí el lema ‘Roba vella, sigues més vell’. En aquesta nova campanya, es veuen diferents ‘looks’ que podrien ser perfectament d’aquesta temporada. La sorpresa és que hi ha peces que tenen 30 anys. O fins i tot més.

Les imatges que il·lustren aquesta idea són de peces donades per clients que van comprar una peça d’Adolfo Domínguez fa gairebé mig segle. Expliquen les seves prioritats a l’hora d’anar de compres i per què és una excel·lent decisió adquirir vestits, jerseis i vestits que durin tota la vida. «Prefereixo una peça bona abans que tres de dolentes». «Potser hauríem d’aprendre a comprar menys roba. I a utilitzar-la molt més». «És important triar un fons d’armari que puguis utilitzar durant molts anys» i «compra roba que duri més que les modes» són algunes de les frases que anuncien.

Temes:

Moda