SOBRE ELS ABUSOS

Macaulay Culkin, sobre Michael Jackson: «Jo mai vaig veure res»

L'actor, en declaracions a 'Esquire', defensa l'artista mort

lmmarco52265107 gente portada esquire200212171323

lmmarco52265107 gente portada esquire200212171323

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Macaulay Culkin, que es va fer famós pel seu paper protagonista a ‘Sol a casa’, ha sortit en defensa del cantant Michael Jackson, amb qui va compartir molts moments quan era un nen. Ha sigut en una entrevista que publica el número de març de la revista ‘Esquire’, on apareix en portada. «Mira, començo dient el següent, i no és una frase qualsevol, és la veritat: mai em va fer res. Mai el vaig veure fer res. No tinc cap raó per callar, especialment en aquest punt àlgid en què ens trobem. L’home ja no és entre nosaltres. I en qualsevol cas, no diré una cosa que quedaria bé ni res semblant, però sí que és cert que ara seria un bon moment per parlar. Si tingués alguna cosa per dir, ho faria, però no la tinc. Mai vaig veure res. Mai va fer res». 

Notícies relacionades

L’amistat entre l’actor i Michael Jackson quan el primer tenia uns 12 anys i el cantant superava els 30 ha generat comentaris de tot tipus i més encara des que s’estrenés l’any passat el documental ‘Leaving Neverland’. Els testimonis a la cinta de dos homes que asseguraven haver sigut víctimes d’abusos sexuals per part de Jackson sent nens van canviar per a molts la percepció del ‘Rei del Pop’, no com a referent musical, sinó en tot el que envoltava la seva fosca vida privada. Les duríssimes acusacions a l’artista en aquest sentit continuen sense haver sigut demostrades.

 L’última vegada que Culkin i Jackson es van veure va ser en un lavabo de cavallers al Tribunal Superior del Comtat de Santa Bárbara, el 2005. Jackson estava sent jutjat després que se l’acusés de drogar i abusar sexualment d’un nen de 13 anys, i Macaulay va ser cridat a declarar com a testimoni. «Millor no parlem», li va dir Jackson, segons Culkin. «No vull influir en el teu testimoni», va afegir el ‘Rei del Pop’, que va ser absolt del cas. Es van abraçar abans de tornar a la sala i va ser l’última vegada que Culkin i Jackson es van veure abans de la mort de l’artista el 2009.