QUARTA JORNADA

La festa de Menchén Tomás a la 080

Oscarleon va sorprendre amb una col·lecció madura de peces femenines amb tres colors: cúrcuma, blanc i negre

undefined52165434 gente 080 barcelona 2020 menchen tomas200206204815

undefined52165434 gente 080 barcelona 2020 menchen tomas200206204815

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

«Tenia ganes de festa. El cos em demanava festa per celebrar els 25 anys de la marca i no volia fer una retrospectiva, així que ens vam llançar a fer una cosa boja, però molt treballada, hi ha molta feina darrere aquesta presentació». Així parlava una Menchén Tomás amb un vestit blanc, pletòrica després de la seva marxosa i explosiva desfilada a la passarel·la 080.

Notícies relacionades

Als 600 convidats que van omplir la desfilada els rebia la música disco que ja anunciava per on van els trets d’una col·lecció primavera-estiu 2020. «És molt dels setanta, ja ho has vist, amb referències al Manhattan nocturn, decadent, de les drogues, l’orgull gai i l’Studio 54». Uns ballarins vestits de blanc van donar pas a una sèrie llarga de sortides on s’alternaven les brillantors dels lluentons, les plomes, les barreges del verd pistatxo amb el fúcsia, el rosa amb el morat, el blanc amb el negre, els pantalons acampanats, les americanes, tot molt teatral... «Els estampats són únics, els hem fet en uns tallers de Sabadell, hi ha brodats a mà, teixits elaborats per artesans...». A primera fila va ser-hi Artur Mas i la seva dona.

També celebrava la vida el dissenyador Oscarleon. Amb una gràfica aconseguida i en anglès obria la desfilada un enorme ‘life’. Veterà ja a la 080, continua fent marca amb una col·lecció madura en què combinava tres colors, «el cúrcuma, el blanc i el negre». Peces femenines per aquesta primavera-estiu amb missatges inspiradors en francès, algunes amb esfilagarsats i talls molt aconseguits, sempre amb aquest halo artístic que acompanya les seves siluetes.

Temes:

Moda