LA PASSAREL·LA DE BARCELONA

Mar Torres es deixa veure al 080, però de Froilà no diu res

20200204 472559 martorrese 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Vestida amb una granota amb estampat de zebra de la dissenyadora Lola Casademunt, amb els cabells recollits, talons i grans arrecades, Mar Torres, l’hereva de les indústries càrnies El Pozo i parella de Froilà de Todos els Santos, ha parlat aquest dilluns, primer dia de les desfilades de la 080, per als mitjans. Ha sigut poc abans de la desfilada de la dissenyadora catalana, a la qual també ha acudit l’asturiana Blanca Romero.

Mar Torres, aquest dilluns, al 080. / LUIS MIGUEL MARCO

«M’agrada molt això de la moda i li tinc molt respecte, però tanta pressió mediàtica em fa una mica de por», ha assegurat la ‘influencer’ –perdó, la paraula no és del seu grat–. Més que nerviosa, la jove murciana de 22 anys diu que li agrada l’estil ‘animal print’ de la dissenyadora, però ha recorregut al panorama internacional per explicar que, quan fa una ullada a les revistes, li agrada saber «de Victoria Beckham», de la seva família i dels seus drapets, «tot i que no tinc cap referent així conegut».

D’amor no en parlem

Notícies relacionades

La noia, que la setmana passada també es va deixar veure i ‘instagramejar’ a la passarel·la madrilenya en solitari a les desfilades de Beatriz Peñalver i de Custo Barcelona, no ha volgut dir res de la seva relació sentimental –«d’això, em perdonareu, però no en parlo, gràcies»–, però ha assegurat que ja no era tan «trasto com quan estudiava a l’internat» de Guadalajara on va coincidir amb el fill de la infanta Elena. «Ara tinc una mica més de seny. Ja no soc una ‘teenager’, ha dit.

Torres, que ha sigut notícia pels seus retocs facials, va acomiadar el 2019 dient públicament, és a dir, a través de la seva finestra amiga d’Instagram, a Felip Joan Froilà de Marichalar que l’estimava i concedint la seva primera entrevista en exclusiva per a la revista ‘Vanity Fair’, en la qual declarava que ell és el seu bastó i ella el del net dels reis emèrits. «La nostra relació no s’acabarà mai. Sempre serem amics». Almenys això, perquè en els últims cinc anys han sortit junts de manera intermitent.