MALTRACTAMENT CONJUGAL

Amber Heard admet que va colpejar Johnny Depp

Surt a la llum un àudio en el qual l'artista explica que va colpejar el seu exmarit i se'n va burlar

undefined47202198 file   in this jan  2  2016  file photo  amber heard  left  200203134648

undefined47202198 file in this jan 2 2016 file photo amber heard left 200203134648 / Jordan Strauss

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Amber Heard ha admès en un àudio que ha sortit a la llum que va colpejar el seu exmarit, l’actor Johnny Depp, segons ha publicat en exclusiva el rotatiu anglès ‘Daily Mail’.

La gravació és del 2015 i pertany a una de les sessions de teràpia a les quals acudia el matrimoni, que va durar des de febrer del 2015 fins al maig del 2016, tot just 15 mesos d’accidentada convivència que va acabar amb ella demanant una ordre d’allunyament contra ell. El diari britànic assegura que Heard, de 33 anys, va gravar de manera pactada l’àudio, una conversa en la qual fa referència a un enfrontament ocorregut la nit anterior entre tots dos. Així, reconeix que lamenta no haver-li fet una bufetada, però sí que admet que el va colpejar i després se’n va burlar.

 «Sento no haver-te fet una bona bufetada a la cara, però et vaig colpejar, no et vaig fer un cop de puny. Et comportes com un nen petita, madura d’una puta vegada, Johnny», se sent l’artista a la gravació. També se sent la veu de Depp, de 56 anys: «Ahir a la nit vaig marxar. Sincerament, t’ho juro, perquè no podia suportar la idea de més abusos físics de l’un a l’altre».

Notícies relacionades

Mentre que en un altre àudio Heard confessa que no pot controlar el seu caràcter: «No li puc prometre que no tornaré a fer ús de la força. Déu meu, a la merda, de vegades m’emprenyo tant que se me’n va la pinça». Cosa a què l’intèrpret respon: «No tindré una disputa física amb tu. Tu em vas pegar ahir a la nit. No soc jo qui tira olles o el que sigui per donar-me».

L’octubre de l’any passat, els advocats de Heard van demanar a l’actor que entregués el seu historial mèdic per demostrar que era presumptament addicte a l’alcohol i les drogues. Si perdés el judici pel qual Depp l’acusa de difamació, l’actriu hauria de pagar-li una indemnització de 50 milions de dòlars.